Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hulpdiensten ingezet voor verward persoon in Oost-Souburg

Hulpdiensten ingezet voor verward persoon in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – De hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een verward persoon in Oost-Souburg. De patiënt is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

De politie werd vanmiddag rond 15:00 uur opgeroepen voor een persoon in geestelijke nood. Volgens de woordvoerder van de politie was de persoon met spullen aan het gooien. De politie kwam met vijf eenheden ter plaatse.

Omdat het slachtoffer gewond was geraakt is de rapid responder van de ambulancedienst ter plaatse gekomen. De verpleegkundige heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Hierop is ook een ambulance ter plaatse gestuurd. Deze heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. 

Volgens de wijkagenten van gemeente Middelburg zal het slachtoffer naar Emergis worden gebracht voor gepaste zorg.

Meer uit Vlissingen

Vlissingen wil eigen flitspalen

VLISSINGEN - De gemeenteraad van Vlissingen heeft op donderdag 21 maart een motie aangenomen om eigen flitspalen neer te zetten. Deze motie van ChristenUnie en SGP is door de gemeenteraad aangenomen.

5 uur geleden
Minderjarige slachtoffer van straatroof

VLISSINGEN - Een 17-jarige jongen is woensdagavond 27 maart het slachtoffer geworden van een brute straatroof in Vlissingen. Hoewel hij fysiek ongedeerd bleef, is hij ernstig geschrokken. De politie doet een dringende oproep aan getuigen om zich te melden.

6 uur geleden
Jaarlijkse collecteweek Hartstichting komt eraan

VLISSINGEN - Een gezond hart is niet vanzelfsprekend. Ruim vijftig collectanten gaan deze week langs de deuren in Vlissingen om geld op te halen. 

1 dag geleden
Vlissingen Vintage groeit uit zijn jasje

VLISSINGEN - Wat begon als een eendaags festivalletje met drie Vlissingse rock and roll bandjes, zes oldtimers en driehonderd man publiek is gegroeid naar een driedaags muziek festival met tweeëntwintig internationale live bands, een vintage markt, een vinyl beurs, food trucks, custom made fietsen, een flea market waar je je vintage spullen mag verkopen, kindervermaak en meer dan honderd oldtimer auto's uit de jaren '40 tot en met '75.

2 dagen geleden
Burgerinitiatief wil kunst in de binnenstad

VLISSINGEN - In een deel van de voormalige bibliotheek aan 't Spui is donderdagmiddag een initiatief om leegstaande winkelpanden te vullen met kunst gelanceerd. Een aantal Vlissingse kunstenaars heeft zich verenigd in het burgerinitiatief BooT en is voornemens om meer levendigheid in de binnenstad te brengen. "Toen ik zojuist van mijn huis hier naartoe liep kwam ik al tien leegstaande winkels tegen," vertelde Peter de Klerk van BooT in zijn openingspraatje.

2 dagen geleden
Record aantal deelnemers bij VTV-turnkampioenschappen

VLISSINGEN - Onder grote publieke belangstelling heeft de Vlissingse Turn Vereniging op 22 en 23 maart de Clubkampioenschappen turnen gehouden.  Het bleek maar weer eens dat VTV in het DNA van Vlissingen verankerd zit. Opa's en oma's die vroeger zelf hun clubkampioenschappen turnden en later kwam kijken naar hun kinderen zaten nu vol enthousiasme hun kleinkinderen aan te moedigen in de sfeervolle Vrijenhovenzaal. 

3 dagen geleden
Auto en trein botsen op spoorwegovergang

VLISSINGEN - Op een bewaakte spoorwegovergang in Vlissingen is zondagavond een Belgische personenauto aangereden door een passagierstrein. Eén persoon raakte lichtgewond.De auto werd rond 18.40 uur door de trein geschept op de overgang bij de Oude Veerhavenweg. De ambulancedienst heeft de bestuurder van de auto ter plekke behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De persoon heeft bij de politie een verklaring afgelegd.Na de aanrijding werd de overgang afgesloten. Ook werd het treinverkeer direct stilgelegd. Rond 19.40 uur was de auto getakeld en kon de overgang weer worden vrijgegeven. Vanwege de botsing rijden momenteel nog altijd geen treinen tussen de stations Middelburg en Vlissingen. De NS verwacht dat het treinverkeer tot 22.15 uur gestremd blijft.Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

3 dagen geleden