Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hubertusviering en een Hubke op 30 oktober in H. Bonifaciuskerk

Hubertusviering en een Hubke op 30 oktober in H. Bonifaciuskerk

KWADENDAMME - Hubertusviering en een Hubke op 30 oktober om 19.00 uur in de H. Bonifaciuskerk in Kwadendamme.

De aandacht gaat vooral uit naar onze schepping, het evenwicht daarin voor de natuur en voor onszelf. De blazers van het Eerste Zeeuwsch Jachthoornkorps zorgen voor de muzikale omlijsting. Natuurlijk ontbreken ook deze keer de Hubertusbroodjes niet. Tijdens de viering worden de zgn. Hubkes gezegend en zoals de mare vertelt, zullen ze ons beschermen tegen een al te dol bestaan

Hubertussoep
In plaats van een Hubertusmaaltijd bieden we u na de viering Hubertussoep aan. Hoe die zal smaken, laat u verrassen. Voor een bedragje van €1,- kunt u deze grote gezamenlijke maaltijd zeker niet laten staan.
En voor de liefhebbers is ook de traditionele jagersborrel weer voorhanden. Voorganger is vicaris Paul Verbeek.
Op het eind van de viering aandacht voor de jachthonden die zijn meegekomen met de jagers.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Grote verkeerscontrole bij De Poel in Goes

GOES - De politie is sinds halverwege de middag in Goes bezig met een grote verkeerscontrole. Motorrijders begeleiden voertuigen naar een controleplaats op bedrijventerrein De Poel.

8 uur geleden
Nieuwe maatregelen vanaf vandaag: Horeca en winkels om 17.00 uur dicht

BEVELAND - De nieuwe coronamaatregelen zijn vandaag om 05:00 uur ingegaan. Dit betekent onder andere dat de horeca en niet-essentiële winkels vanaf vandaag om 17.00 uur moeten sluiten. Wij zetten alle nieuwe maatregelen even op een rij.

13 uur geleden
Nieuwe gespreksgroep voor mensen in rouw

Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) biedt vanaf 17 januari een gespreksgroep over rouwbeleving. Hiervoor kunnen mensen zich aanmelden die een dierbare hebben verloren en hierover met anderen willen praten. 

15 uur geleden
Stichting Promotie Oosterscheldekreeft krijgt een nieuw bestuur

De Oosterscheldekreeft is een exclusief product uit de Oosterschelde. Oosterscheldekreeft smaakt zachter en verfijnder. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de Oosterscheldekreeft een afwijkende DNA- structuur heeft ten opzichte van de overige kreeften uit de wereld. De Stichting Promotie Oosterscheldekreeft zet zich in om deze Zeeuwse delicatesse onder de aandacht te brengen van een groot en geïnteresseerd publiek.

1 dag geleden
Anne de Kam: ‘Echte inspiratie vind ik in de natuur’

MIDDELBURG - In de rubriek ‘Aan de keukentafel met’ is deze keer het woord aan Anne de Kam. Zij begon in november 1998, onder de naam Blauwe Hope, als zelfstandig ondernemer met het maken  en vermaken van sieraden met edelsteenkralen en het knopen en rijgen van colliers en armbanden. Aanvankelijk was Blauwe Hope gevestigd in Rotterdam maar sinds 2001 woont en werkt Anne in een gezellig pand aan de Seisweg in Middelburg.

1 dag geleden
‘Dankbaar voor alle steun, kaartjes en zelfs bossen bloemen’

GOES - Voor Grieks restaurant Rhodos in Goes is het, net als voor veel andere restaurants, een bewogen jaar. Van dicht zijn bij kerst tot weer aan de slag kunnen in de zomer, het jaar kende voor Rhodos vele gezichten. Na een lange tijd met weinig maatregelen komen ook voor het Griekse restaurant nu weer nieuwe maatregelen om de hoek.

2 dagen geleden
Adrz stopt met operaties in Vlissingen

VLISSINGEN - Vanaf maandag (29 november) vinden er voorlopig geen operaties meer plaats in ziekenhuis Adrz in Vlissingen. 

2 dagen geleden