Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoeveelheid drugs aangetroffen in woning van vermoedelijke dealer

Hoeveelheid drugs aangetroffen in woning van vermoedelijke dealer

MIDDELBURG - Op de Oosterscheldestraat in Middelburg heeft de politie maandagavond laat in een woning een nodige hoeveelheid drugs in beslag genomen.

Dat gebeurde nadat agenten een automobilist hadden gecontroleerd. Omdat hij sloom reageerde en bloeddoorlopen ogen had, werd een speekseltest afgenomen. Deze test reageerde positief op diverse drugsbestanddelen. Uit een ademtest bleek dat hij vermoedelijk ook teveel alcohol had gedronken. De man (24) uit Middelburg weigerde vervolgens mee te werken aan een bloedproef. De bestuurder werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast.

Bij de man werden diverse spullen, waaronder drugs in beslag genomen. De politie verdenkt de man ervan dat hij in drugs dealt. Ook in zijn woning troffen agenten de nodige drugs aan. Ook deze zijn in beslag genomen. Het rijbewijs van de Middelburger is ingevorderd.

Meer uit Middelburg

Verras een mantelzorger uit Veere of Middelburg, tijdens Dag van de Mantelzorg 2023

MIDDELBURG/DOMBURG - Op 10 november 2023 is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun netwerk. Manteling doet natuurlijk ook mee met een actie voor mantelzorgers uit de gemeenten Middelburg en Veere.

17 uur geleden
Zeeland heeft weer drie Groene Stranden

VROUWENPOLDER - Vandaag, op 25 september 2023, zijn de stranden bij Oranjezon, Neeltje Jans en de Verklikkerplaat bij Renesse opnieuw benoemd tot Groen Strand. De natuur krijgt op deze stranden meer ruimte dankzij de actieve inzet van betrokken strandvrijwilligers, gemeenten en ondernemers.

19 uur geleden
Eerste minifestival van Zeeuwse coverbands

MIDDELBURG - Muziekliefhebbers opgelet…! Onder de naam Band on the Run barst vrijdag 29 september in het Middelburgse Poppodium De Spot de eerste editie los van het minifestival De Zeeuwse Coverbands. Tijdens dit muziekfestijn treden drie Zeeuwse coverbands op: D-Four and More, Recovery en Blues Stuff.

20 uur geleden
Twee feestelijke Domburgse avonden in Het Schuttershof

DOMBURG - In 1223 verleenden de Hollandse Graaf Floris IV en de Burggraaf van Zeeland, Dirk van Voorne, stadsrechten aan Domburg. 800 jaar stadsrechten wordt het hele jaar gevierd in Domburg met door vrijwilligers verzorgde activiteiten, die de inwoners samenbrengen.

20 uur geleden
Peter Roeland maakt comeback in landelijke tafeltennis

ARNEMUIDEN - In de uitwedstrijd tegen Avanti hadden de tafeltennissers van Arnemuiden 1 zaterdag de winst voor het grijpen. De afsluitende dubbelwedstrijd ging echter met 11-8 in de vijfde game verloren. Zodoende werd het 7-6 voor het team uit Hazerswoude-dorp.

20 uur geleden
Middelburger beste Optimist zeiler van Nederland

MIDDELBURG - Afgelopen zondag is Maurits Melens uit Sint Laurens uitgeroepen tot beste Optimist zeiler van Nederland. 

20 uur geleden
Slotviering St. Willibrordkapel in Domburg

DOMBURG - De slotviering in de Willibrord kapel in Domburg vindt aanstaande zaterdag 30 september plaats. De eucharistieviering begint om 9.00 uur in de kapel aan de Badhuisweg 4 in Domburg. Leden en oud/leden van het pastorale team gaan voor. Ieder die wil komen is van harte welkom.

20 uur geleden