Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoe gaat Weekblad de Bode om met de coronacrisis?

Hoe gaat Weekblad de Bode om met de coronacrisis?

MIDDELBURG - De coronacrisis zorgt voor een moeilijke tijd. Iedereen wordt door de gevolgen geraakt. Van zorgpersoneel tot horeca-ondernemers en van kwetsbare ouderen tot gezinnen met kleine kinderen. Ook in deze tijd van crisis voorziet Uitgeverij de Bode haar lezers van het belangrijke, lokale nieuws. "Maar hoe we dat doen, zal mogelijk wel enigszins veranderen komende tijd", stelt directeur Luuk Roozeboom.

In een crisistijd als deze is informatievoorziening enorm belangrijk. Via www.internetbode.nl houdt Uitgeverij de Bode inwoners van Zeeland en West-Brabant op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit hun regio. Daarbij heeft de Bode uiteraard focus op de actuele maatregelen en de situatie in de gemeenten. Maar ook is er oog voor alle hartverwarmende initiatieven die ontstaan en voor de creativiteit van alle getroffen ondernemers.

Oplossingen

Uitgeverij de Bode staat net zoals veel ondernemers in Nederland momenteel onder grote druk. "Maar we gaan niet bij de pakken neer zitten", laat directeur Luuk Roozeboom weten. "Net zoals elke ondernemer kijken we naar oplossingen. Zowel voor onze lezers als voor onze adverteerders. We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje en we gaan er uitkomen.”

Lockdown

Zoals u van de Bode gewend bent, ontvangt u ook deze week de papieren krant. Maar of deze ook komende weken zal blijven verschijnen, is niet zeker. "Als de overheid een lockdown aankondigt, zullen wij per direct stoppen met het drukken en bezorgen van onze kranten. Het is dan immers niet meer verantwoord om bezorgers op pad te sturen", legt Roozeboom uit. Wél zal de krant gemaakt blijven worden. Daarbij zal bovendien extra redactionele aandacht zijn voor de situatie in de bredere regio. Lezers kunnen de Bode dan 'gewoon' lezen via de digitale e-paper die te vinden is op www.internetbode.nl.

Supermarkt

Als een lockdown uitblijft, zal de Bode haar kranten, zolang dit kan, blijven drukken. De Bode wordt dan in beperkte oplage uitgegeven en verspreid via afhaalpunten. De Bode ligt dan onder meer in de supermarkt. Je kunt hem daar meepakken, en hem na het lezen zelf in de bus doen bij anderen die de Bode graag lezen. "Ook zorgen we voor extra kanten bij verzorgingstehuizen, zodat ouderen hun deur niet uit hoeven om de Bode te lezen", aldus Roozeboom. Uitgeverij de Bode houdt de maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zal het beleid aanpassen wanneer dat nodig is. "Ook wij leven van moment naar moment."

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Ga voor Zeeland en West-Brabant naar www.internetbode.nl en voor Breda naar www.bredavandaag.nl. De digitale krant leest u altijd op www.internetbode.nl.

Meer uit Middelburg

Middelburg vol Kunst op zondag 4 juni!

MIDDELBURG - Op zondag 4 juni 2023  zijn ateliers, galeries en musea in de binnenstad van Middelburg weer geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Deelnemers van de kunstroute ijveren ervoor om uw bezoek zo interessant mogelijk te maken. 

1 dag geleden
Zeeuwse dialoogtafel in het teken van herdenking en viering 150 jaar afschaffing slavernij

MIDDELBURG - Op 29 juni 2023 om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur) vindt in het Zeeuws Archief in Middelburg de Keti Koti dialoogtafel plaats. Keti Koti betekent ‘verbreek de ketens’ en deze dialoogtafel is onderdeel van de landelijke herdenking van de afschaffing van de Nederlandse slavernij.

1 dag geleden
Alerte buurtbewoner betrapt man met gestolen spullen aan de Breeweg

MIDDELBURG - Een man uit Middelburg (30) is gisteravond gearresteerd nadat hij probeerde in te breken in een auto aan de Breeweg. Een alerte buurtbewoner zag de man en schakelde de politie in. De man bleek ook allerlei andere gestolen spullen in zijn bezit te hebben.

1 dag geleden
Studenten HZ ontdekken potentie Zeeuws zeewier

MIDDELBURG - Op vrijdag 26 mei even geen college in het verschiet voor de veertig enthousiaste studenten van de studie chemie van HZ University of Applied Sciences. In plaats daarvan maakten ze een opwindende roadtrip door Provincie Zeeland. Onder leiding van Dockwize gingen de studenten op bezoek bij bedrijven in de regio waar ze de productie bekeken van Wilthagen en Elopak en daarna een bezoek brengen aan The Seaweed Company. Dit avontuur biedt de studenten de mogelijkheid om de uitdagingen waarmee MKB-bedrijven in de regio te maken hebben, beter te begrijpen en zelf de potentie van Zeeuws zeewier toe te passen. ?

2 dagen geleden
Restaurant tijdelijk gesloten vanwege lekkende Co2-cilinder

MIDDELBURG – De brandweer heeft vrijdagmiddag enige tijd een restaurant op de Markt in Middelburg gesloten nadat er in een kelder een CO-2 cilinder was leeggelopen.

2 dagen geleden
Waterscouts brengen plastic afval in kaart

WALCHEREN - Tijdens het Zeeuws Water Kamp in het Pinksterweekend brengt de Zeeuwse vloot scoutingboten plastic afval in de Zeeuwse wateren in kaart. 

2 dagen geleden
Nieuwe melodieën voor het carillon in Veere

VEERE - Zaterdag 20 mei heeft stadsbeiaardier David van der Vlies nieuwe melodieën op de speeltrommel van het historische carillon in Veere gezet.

3 dagen geleden