Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het OosterscheldeMuseum organiseert een fietstocht door en rondom Yerseke

Het OosterscheldeMuseum organiseert een fietstocht door en rondom Yerseke

YERSEKE - Het OosterscheldeMuseum organiseert zaterdag 27 augustus een fietstocht door Yerseke en omgeving.

Na afloop van de tocht wordt u ontvangen in het museum met koffie / thee met appelflap. Inschrijven kan vanaf 12:00 uur in het museum Kerkplein 1 te Yerseke. De kosten voor deze tocht bedragen € 6,-- per persoon (vooraf te betalen; dit is inclusief toegang museum). Afhankelijk van de belangstelling wordt de tocht verdeeld over meerdere groepen. De eerste groep start om 12.30 uur.

Meer uit Reimerswaal

Super Friday in Hansweert met voormalig profvoetballer Regi Blinker

HANSWEERT - Vrijdag 7 juni is het 'Super Friday' op het vlak van sport, bewegen en verenigingsleven in Hansweert. In de ochtend kunnen leerlingen van beide basisscholen kennismaken met allerlei vormen van sport en vrijetijdbesteding, in de avond presenteren maar liefst 13 verschillende verenigingen zich gezamenlijk in en om dorpshuis Kaj Munk. Dit in aanwezigheid van oud-Feyenoordspeler en ex-international Regi Blinker.

1 uur geleden
Rillandse Daniël, Boaz en Aäron genieten van pretpark stichting Opkikker

RILLAND - Daniël, Boaz en Aäron uit Rilland hebben afgelopen zaterdag, samen met hun gezin, kunnen genieten van de speciale Ambassadeursdag in Kinderpretpark Julianatoren. Deze dag werd hen aangeboden door Stichting Opkikker. Voor hen werd deze dag extra bijzonder toen Daniël, Boaz en Aäron naar voren werden geroepen. Wat bleek? Ze kregen de exclusieve opkikkermedaille opgespeld, omdat Daniël, Boaz en Aäron zich zo inzetten voor hun lotgenootjes.Daniël, Boaz en Aäron hebben in het verleden samen met hun gezin een Opkikkerdag meegemaakt, omdat ziekte veel impact heeft op het dagelijks leven van het hele gezin. Ze zetten zich sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeurs. Op die manier hopen Daniël, Boaz en Aäron ook andere gezinnen te kunnen helpen. Dit is niet onopgemerkt gebleven! Zaterdag werden ze tijdens de ceremonie naar voren geroepen om de speciale Opkikkermedaille in ontvangst te nemen.

1 uur geleden
Twintigste Dag voor Gehandicapten in Oostdijk

OOSTDIJK - Op zaterdag 8 juni vindt voor de twintigste keer de Dag voor Gehandicapten (Davoge) plaats in Oostdijk. 'Met de vele vrijwilligers, sponsoren en het bestuur doen we er alles aan om er weer een geweldige dag van te maken voor onze gasten en hun familie', laat de organisatie weten.

19 uur geleden
Gemeente Reimerswaal vergroot en verduurzaamt gemeentehuis in Kruiningen

KRUININGEN - Het gemeentehuis in Kruiningen wordt na de zomervakantie uitgebreid en verduurzaamd. De renovatie is voor de zomer van 2025 klaar, verwacht de gemeente.

22 uur geleden
Noodsituatie met klein kind Yerseke, traumahelikopter ingezet

YERSEKE - Het Mobiel Medisch Team is dinsdagmiddag ingezet voor een medische noodsituatie met een klein kindje in Yerseke. Het slachtoffertje is per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Werkzaamheden voor nieuwe opvang Oekraïners bij Postweg Kapelle

KAPELLE - Begin juli wordt het terrein voor de nieuwe opvang van Oekraïners in Kapelle klaargemaakt voor het plaatsen van de woonunits. Hier komt ruimte voor 115 personen. Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle laat weten dat de rijksoverheid het aantal opvangplaatsen voor Kapelle onlangs heeft verhoogd van 115 naar waarschijnlijk 138. 'Hoe en waar we extra plekken kunnen realiseren, wordt onderzocht', schreef de burgemeester vorige week in een gemeentelijke nieuwsbrief.

2 dagen geleden
Kapelse basisscholen krijgen voortaan lokaal fruit geserveerd

BIEZELINGE - Vorige week donderdag werd op basisschool De Linge in Biezelinge het eerste lokale schoolfruit aan alle leerlingen uitgedeeld. Het was de feestelijke start van een nieuw initiatief in de gemeente Kapelle waarbij alle basisscholen vanaf nu twintig weken per jaar schoolfruit krijgen dat geteeld wordt in de gemeente, variërend van peren tot snoeptomaatjes.

2 dagen geleden