Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘Het Nollebos is mijn kantoor’

‘Het Nollebos is mijn kantoor’

VLISSINGEN – Personal trainer Joyce Palm loopt in een rustig tempo langs de waterpartij aan de Zwanenburgseweg met Stephan Floor. Ze stoppen bij een bankje om daar een paar stretchoefeningen te doen. Een aantal eenden, belust op een stukje brood, schiet verschrikt het water terug in.

Joyce vertelt dat ze iedere dag door het Nollebos loopt. “Al twee jaar lang, zes dagen in de week. Ja, ook als het vriest of regent,” beaamt ze. “Het Nollebos is in feite mijn kantoor. Ik geef trainingen aan mensen die hun conditie willen opbouwen, spieren willen versterken, looptechniek willen verbeteren of gewoon lekker bezig willen zijn. Dat bewegen doen we heerlijk in de buitenlucht.” Stephan wrijft het zweet van zijn voorhoofd. “We zijn net een rondje door het bos en over het strand gelopen. Poeh, dat was behoorlijk zwaar!” Gelukkig ziet hij, na drie maanden inspanningen, wel dat zijn conditie is verbeterd en hij meer energie heeft.
Dat lopen doet Joyce altijd met een of meerdere cursisten. “Mensen hebben het vaak druk en willen, juist nu, onder begeleiding iets actiefs doen op momenten dat het hun uitkomt. We kunnen fitnessen, dansen of lekker lopen in het bos of op het strand.” Ze vindt het Nollebos een ideale locatie omdat je er verschillende rondjes kan lopen en je ook zo op het strand bent. Zelf heeft ze een passie voor sport, bewegen en gezondheid en draagt dat met alle liefde over aan anderen.

BIJDRAGE ELLEN DE VRIEND

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

‘Alles voor een persoonlijke benadering’

VLISSINGEN – Een stukje zekerheid geeft mensen een geruststellend gevoel. En gelukkig is bijna alles wat je kunt bedenken te verzekeren. Dat kun je zelf gaan proberen te regelen, maar waar moet je beginnen? Dat kunnen ze bij Sas. Assurantiën maar al te goed en dus weet Roman Meulman als commercieel medewerker precies waar hij over praat.

12 uur geleden
Auto botst op scooter op de Zuidbeekseweg in Vlissingen

VLISSINGEN - Een auto is zondagmiddag in Vlissingen op een scooter gebotst. Bij het ongeluk hoefde niemand naar het ziekenhuis.

1 dag geleden
Politie onderzoekt vernieling van voordeur in Vlissingen

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een vernieling van een voordeur van een woning in Vlissingen. Deze vond in de nacht van zaterdag op zondag plaats. Dat laat de Walcherse politie weten via Instagram.

1 dag geleden
Kop-staart botsing tussen drie auto’s op Sloeweg

VLISSINGEN - Drie auto’s zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Sloeweg in Vlissingen. Eén persoon werd nagekeken in de ambulance maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis. De schade aan de voertuigen was flink.

2 dagen geleden
Expositie Vlissingen in perspectief

VLISSINGEN - We waren er soms even stil van bij Stichting ROAT … Zo mooi en vaak ook ontroerend waren de vele kunstwerken die we ontvingen als reactie op onze oproep ‘Maak een kunstwerk over jouw lichtpunt in coronatijd’.

3 dagen geleden
Voor de zomervakantie besluit over Nollebos

VLISSINGEN - Voorzitter Frans de Reeper van de Stichting Behoud en Beheer Nollebos/Westduinpark (S.B.B.N.) wil de flora en fauna in het bos beschermen. Ze verzetten zich tegen commerciële activiteiten en een verdere aantasting van het gebied.

4 dagen geleden
Dimitri Kaijser gaat naar tennistoernooi in Monte-Carlo

VLISSINGEN - Dimitri Kaijser (51) gaat van 10 tot en met 17 april naar het Rolex Monte-Carlo tennistoernooi als ‘pro tour stringer’ de tennisrackets bespannen voor de deelnemers. Op het toernooi spelen grote namen als Rafael Nadal, Novak Djokovic en Daniil Medvedev. 

4 dagen geleden