Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Het Glazen Ei' keert tien jaar na dato weer terug naar Oud-Vossemeer

'Het Glazen Ei' keert tien jaar na dato weer terug naar Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Tien jaar na dato keert het evenement ‘Het Glazen Ei’ weer terug naar Oud-Vossemeer. Stichting Stavoord6 organiseert voor de vierde keer het evenement. 

Het Glazen ei wordt ditmaal gebouwd in dorpshuis de Vossenkuil. Daar worden de dj’s weer voor 5 dagen opgesloten, bezoekers kunnen daar plaatjes aanvragen. De komende weken zullen de dj’s bekend worden gemaakt.

Programmering
Op donderdag 6 april vindt de opening plaats van Het Glazen Ei. De dj’s worden deze avond opgesloten. Verder vindt er een muziekavond plaats op donderdag met onder andere de Oud-Vossemeerse muziekvereniging, Popkoor Voix, Toeval en het Schorrekoor.

Op vrijdag 7 april vindt ‘s morgens een paasviering plaats bij de basisscholen. Vanaf 16.00 uur vindt de vrijmibo plaats met live acts en dj’s.

In samenwerking met Stichting Fietsen op Tholen is er op zaterdag 8 april de Keetie van Oosten-Hage classic. Deze wordt gecombineerd met divers routes voor Gravelfietsen/Mountainbikes. ‘S middags brengen Anita en Ed een bezoek aan het ei. Daarnaast vindt er ook een wishkeyproeverij plaats, verzorgt door DC17.

Zondag 9 april begint de dag met een Oecumenische kerkdienst. ‘S middags is er live muziek met Anne en de Zeeuwse kofferband. Op een groot scherm zal dan ook Parijs Roubaix uitgezonden worden. 

Op maandag 10 april, de laatste dag van het festival, zal de paashaas in de ochtend een bezoek brengen aan het glazen Ei. De kinderen worden dan vermaakt door Juf Roos. In de middag komt Nienke Dingemans (17) optreden. Over de afsluiting van het festival is nog niets bekend. 

Gedurende het hele festival kunnen belangstellenden live meekijken via Omroep Tholen. 

Meer uit Tholen

'Bij ons op het Kamp' strijdt voor de Gouden Televizier-ring: 'Stem op ons!'

STEENBERGEN/THOLEN - Toon, Corrina, Tony, Pablo en Lolita Kouwen schitterden in het laatste seizoen van 'Bij ons op het Kamp'. In het programma werden de kijkers meegenomen in het leven van de familie die in een woonwagen woont op het Steenbergse kamp. Zo trots als ze waren op hun deelname, zijn ze nu even trots dat ze kans maken op een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. 

7 uur geleden
Overleden vrouw Sint-Annaland is niet door misdrijf om het leven gekomen

SINT-ANNALAND - De overleden vrouw die vorige week werd gevonden in Sint-Annaland is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

10 uur geleden
SGP, CU en VVD continueren samenwerking binnen Thoolse coalitie

THOLEN - De fracties van de SGP, CU en VVD zetten hun samenwerking binnen de Thoolse coalitie voort. De VVD-fractie draagt Hilde Moerland voor als nieuwe wethouder. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 14 maart aanstaande wordt zij geïnstalleerd.  

16 uur geleden
Op 27 februari 2024 is alle duurzame energie in Zeeland 'op'

THOLEN - Op dinsdag 27 februari hebben Zeeuwen alle duurzame energie verbruikt die in de provincie Zeeland is geproduceerd. Dat is tenminste als we alle energie die dit jaar opgewerkt in één keer zouden gebruiken. Deze dag wordt beschouwd als de Zeeuwse Green Energy Day.

1 dag geleden
Tholen organiseert in maart een energiemarkt op het gemeentehuis

THOLEN - De gemeente Tholen organiseert op donderdag 7 maart een energiemarkt in het gemeentehuis. De markt is toegankelijk van 18.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze markt kunnen geïnteresseerden vrij inlopen om vragen te stellen en informatie te krijgen over verduurzaming en energiebesparing.

1 dag geleden
Zo voorkom je dat de vlam in de pan slaat: 'Kook met liefde'

THOLEN - Het overkwam onlangs een paar inwoners van Tholen: De vlam sloeg in de pan. Ze slaagden er zelf in het vuur te blussen met een blusdeken. Ronald van Leeuwen, medewerker Brandveilig Leven bij Veiligheidsregio Zeeland, vertelt wat je wel en niet moet doen als de vlam in de pan slaat.

2 dagen geleden
Accelerando kijkt uit naar 9e editie van Kidz in Concert

SINT-ANNALAND - De Stallandse muziekvereniging en basisschool De Casembroot organiseren op zaterdag 9 maart de uitvoering Kidz in Concert. Het concert vindt plaats in de sportzaal van De Wellevaete.

2 dagen geleden