Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Het geeft het bestaan van een tiener precies weer'

'Het geeft het bestaan van een tiener precies weer'

GOES - Hoewel er veel versoepelingen zijn ingezet, is het devies nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Alle tijd om een boek te lezen.Het personeel van Het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven daarom leestips. Dit keer is het de beurt aan Alex Timmermans.

Hij tipt ‘Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar’ van Sue Townsend. “Soms zie je een boek en denk je terug aan de tijd dat je nog bij je ouders woonde en geen zorgen had over rekeningen, werk en sociale contacten. Voor mij beschrijft geen enkel boek deze tijd beter dan dit dagboek. Je volgt tiener Adrian Mole, een jaar lang. Hij laat zien dat er wel degelijk iets is om je zorgen over te maken, zoals de hond van je familie, het eten van je moeder, die puist op je kin, het einde van de wereld en ouders die je op je nek zitten. En over ouders gesproken, zijn zij wel echt trouw aan elkaar? Gooi alles in de mix en je hebt dit boek. Het is een verhaal dat ook na veertig jaar het spastische bestaan van een tiener precies weergeeft.”

Te koop

Het boek is te koop in de Goese boekwinkels. Meer op www.paardvantroje.nl en www.koperentuin.nl.

Meer uit Beveland

Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 uur geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

6 uur geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

1 dag geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

1 dag geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

1 dag geleden
'Onze samenwerking is als warme olie'

MELISKERKE - Aan de keukentafel bij Ary Joosse (56) is de sfeer gemoedelijk. “De samenwerking met Ruben de Bruijne (35) is vanaf de eerste week als warme olie”, vat de rasechte ondernemer samen. Ruben kwam in 2010 in loondienst. In januari van dit jaar is hij mede-eigenaar van Fietsspecialist Piet Voskamp geworden. Voor Ary Joosse herhaalt de geschiedenis zich. Hoog tijd voor een terugblik.

1 dag geleden
Politie: 'Gevonden lichaam in Goes is van vermiste man'

GOES - Bij de zoektocht naar een vermiste man in Goes is vrijdag een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat blijkt de 68-jarige man te zijn, die vermist werd in Goes, meldt de politie vrijdagmiddag. ‘Er is geen sprake van een misdrijf’, aldus de politie. 

2 dagen geleden