Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het blijft regenen: Buien en wind tijdens oud en nieuw

Het blijft regenen: Buien en wind tijdens oud en nieuw

ZEELAND - Vorig jaar was het de warmste oud en nieuw sinds het begin van de metingen, maar dit jaar is dat niet het geval. De temperatuur ligt tussen 7 en 10 graden en daarbij is het wisselvallig. Regelmatig trekken buien over en daarbij staat redelijk wat wind. 2023 gaat als recordjaar de boeken in wat betreft regen. Dat natte weerbeeld zet zich ook richting het eind van het jaar voort.

Meer uit Tholen

Woning in Oud-Vossemeer gesloten vanwege grote hennepkwekerij

OUD-VOSSEMEER - De burgemeester van Tholen heeft vandaag een woning aan de Prins Willem-Alexanderstraat in Oud-Vossemeer gesloten. Bij de woning werd begin april een grote hennepkwekerij ontdekt met maar liefst 141 planten.

7 uur geleden
Profvoetballer Bart over zijn liefde voor Tholen: 'Voelt nog steeds als thuis' [INTERVIEW]

THOLEN - Bart Nieuwkoop voetbalt na een Vlaams avontuur weer op Nederlandse bodem. De 28-jarige rechtsback uit Tholen maakte dit seizoen een terugkeer naar zijn oude liefde Feyenoord. "Ik zal niet snel weer Rotterdam verlaten. Maar mocht ik opnieuw verhuizen, dan is dat naar Tholen."

10 uur geleden
Heen en weer via Tholen: Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

THOLEN - De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes kun je als pleziervaarder dit verhaal ook vanaf het water beleven. Varend langs de verschillende vestingsteden, forten en buitengebieden ontdek je de historische waterlinie vanuit een heel ander perspectief. De Alliantie Zuiderwaterlinie bood al verschillende wandel-, fiets- en autoroutes aan en breidt dat aanbod nu uit met deze vaarroutes.  

16 uur geleden
Winnaars Thoolse fotowedstrijd bekend: Smerdiek en Scherpenisse op podium

THOLEN - De winnaars van de Thoolse fotowedstrijd zijn bekend. Het thema van deze fotowedstrijd was 'Tholen door mijn ogen'. Naast de top drie is er ook een prijs voor de mooiste 'belevingsfoto'. De prijs voor de mooiste belevingsfoto wordt uitgereikt door Stichting Tholen Beter Bekend. Er is op de gemeentelijke Facebookpagina ruim 1500 keer gestemd met likes.

1 dag geleden
Genieten van een lekkere pannenkoek bij molen De Jager [NATIONALE MOLENDAG 2024]

OUD-VOSSEMEER - Zaterdagmiddag is het een komen en gaan van bezoekers bij molen De Jager. Veel bezoekers passeren de molen tijdens hun fietstocht en worden naar het terrein van de molen getrokken door de lekkere geur van pannenkoeken. Molenaar Corneel Droogers heeft voor alle bezoekers voorzien in een lekkere pannenkoek. "Uiteraard van ons eigen meel."

1 dag geleden
Na zonnig en droog weekend zijn er weer buien op komst [WEERBERICHT]

THOLEN - Het wordt een wisselvallige week met dagelijks kans op buien. Soms kunnen buien stevig zijn met kans op onweer en windstoten. Er zijn ook lange droge perioden met zon. Dinsdag is het nog warm met 21 tot 26 graden, daarna gaat de temperatuur omlaag. Vanaf woensdag komt het kwik overdag gemiddeld op 19 of 20 graden uit.

1 dag geleden
Tholense Boys kroont zich tot kampioen van de vierde klasse D [SPEELRONDE 21]

THOLEN - Wat gebeurde er op zaterdag 11 mei allemaal in het amateurvoetbal? In dit overzicht zetten we de uitslagen en programma's van de Thoolse voetbalclubs op een rijtje. Dit is een samenvatting van speelronde 21.

2 dagen geleden