Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Herman Brood-tribute in de Piek

Herman Brood-tribute in de Piek

VLISSINGEN - Een spraakmakende Herman Brood-show. Zo wordt een optreden van Yada Yada wel omschreven. Zaterdag 19 november speelt deze Herman Brood-tribute in de Piek.

Yada Yada, genoemd naar een van Broods bekendste albums, is verplichte kost voor liefhebbers van het in 2001 overleden rock ’n roll-fenomeen. Gast is saxofonist en oudgediende Boris van der Lek, die bij Herman Brood heeft gespeeld. Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getoerd heeft, met oudgedienden Danny Lademacher en David Hollestelle uit de echte Wild Romance, weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten. Naast zanger Stick bestaat de band nu uit Len Ruyrok op gitaar, Richard Tumansery op drums en Johnny Vain op basgitaar. Zeker in de Piek mag een band als Yada Yada niet ontbreken, want Herman Brood heeft hier heel wat keertjes opgetreden. Aanvang 21 uur. Entree 10 euro voorverkoop 13 euro aan de deur.

Meer uit Vlissingen

Leerlingen van De Ravenstein rennen voor Wereld Natuur Fonds

VLISSINGEN - Leerlingen van Archipelschool De Ravenstein hebben deze week geld ingezameld voor het Wereld Natuur Fonds. Met de sponsorloop hebben de kinderen van alle groepen van de basisschool een bedrag van 314 euro ingezameld.

7 uur geleden
Speeltuin Scheldekwartier in kerstsfeer

VLISSINGEN - Na het eerste seizoen maar Speeltuin Scheldekwartier zich op voor de feestdagen. Hoewel de speeltuin in winterslaap is worden er toch nog activiteiten georganiseerd. Zo is er zaterdag 9 december een kraampjesdag in het gebouw van de speeltuin en wordt er zaterdag 16 december een kerstconcert gegeven.

1 dag geleden
Munt aan Zee voortaan het hele jaar geldig

VLISSINGEN - Voor het derde jaar is de cadeaumunt Munt aan Zee weer te koop. De munt is niet zoals andere jaren beperkt geldig maar kan het hele jaar door worden verzilverd bij een van de deelnemende bedrijven in Vlissingen. “Hiermee is dit dè cadeaubon van Vlissingen geworden," is initiatiefnemer Robert de Ruijter van mening.

1 dag geleden
Auto uitgebrand bij station Oost-Souburg

OOST-SOUBURG- Nabij het NS-station in Oost-Souburg is donderdag aan het einde van de middag een auto in vlammen opgegaan. Er kwam flink wat rook vrij.

2 dagen geleden
Militaire oefening in Vlissingen

VLISSINGEN - Van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december wordt de militaire oefening Wake Up '23 gehouden, een gezamenlijke oefening van defensie, politie en de kerncentrale Borssele.

2 dagen geleden
Rockabilly en Laura Evans in de Piek

VLISSINGEN - Podium de Piek heeft voor vrijdag 1 december een avondje vintage rock 'n roll geprogrammeerd. Zaterdag 2 december treedt de Britse singer-songwriter Laura Evans op in het poppodium.

2 dagen geleden
Verzakkingen op het spoor: Extra reistijd tussen Roosendaal en Vlissingen

VLISSINGEN - Als je per trein reist tussen Roosendaal en Vlissingen, moet je voorlopig rekening houden met een extra uur reistijd. Het spoor in verschillende delen van Zeeland is verzakt, wat resulteert in verminderde treinfrequenties. Bovendien is de toegestane snelheid voor de treinen die wel rijden beperkt tot veertig kilometer per uur. Deze verzakkingen zijn het gevolg van aanhoudende regenval in de afgelopen dagen.

3 dagen geleden