Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Herfstweer en ongelukken zorgen voor drukste ochtendspits van het jaar

Herfstweer en ongelukken zorgen voor drukste ochtendspits van het jaar

THOLEN - Het is vanochtend druk op de weg. Met name de regen zorgt op veel plekken voor vertraging. En door enkele ongelukken is het landelijk de drukste ochtendspits van het jaar. 

Wie vanochtend de auto pakt om naar zijn werk te gaan, heeft grote kans om in de file terecht te komen. Mede door de regen is er vertraging op veel wegen. Landelijk levert de ochtendspits vandaag een record op. De ANWB liet eerder vanochtend weten dat het de een na drukste ochtendspits is van het jaar, met maar liefst 857 kilometer file om 08.20 uur.

Maar om 08.36 werd het record helemaal verbroken. Toen was het met meer dan 900 kilometer file definitief de drukste ochtendspits van het jaar. De reden voor die zware ochtendspits zijn volgend de ANWB het herfstweer, ongelukken en het verkeersaanbod. Zo gebeurde er onder andere een ongeluk op de A59. Daar is de linkerrijstrook dicht en staat een file van bijna een uur.

Aanvullend bericht: met in totaal meer dan 900 km file om 08.36 uur is het de drukste ochtendspits van 2022 tot dusver.

— ANWB Verkeersinformatie (@ANWBverkeer) September 27, 2022

Meer uit Tholen

Leo Troost (70) timmert aan de weg als acteur: ‘Ik kom op de mooiste locaties’

SINT-MAARTENSDIJK - We gaan even flink terug in de tijd naar de jaren 70. Een toen nog jonge Leo begint zijn carrière als bandparodist. Een bandparodist is een komische act van allerlei sketches aan elkaar geplakt. Hoewel hij hiermee regelmatig optreedt, beoefent Troost in het dagelijks leven verschillende beroepen om zijn artiestenbestaan te bekostigen.

4 uur geleden
WijZijn in de gemeente Tholen

THOLEN - De collega’s van het sociaal team in Tholen zijn er voor inwoners die vastlopen in hun dagelijks leven en ondersteuning nodig hebben. Inwoners kunnen met vragen of problemen terecht tijdens spreekuren of een persoonlijke afspraak maken.

7 uur geleden
Zilveren medaille voor de turnsters van Olympia

THOLEN - De Jeugd H Meiden van Olympia Tholen hadden zaterdag 19 november hun eerste teamwedstrijd turnen in Breda. Ze waren samen met een team van gymnastiekvereniging Samen Sterk uit Rijsbergen. 

1 dag geleden
Jaarlijkse inzamelingsactie DE Punten voor koffie voor de voedselbank weer van start

THOLEN - De jaarlijkse landelijke inzamelingsactie van Douwe Egbert punten voor koffie voor lokale voedselbanken is weer gestart. Voor het tiende jaar zamelen de lokale Lionsclubs in West-Brabant en Tholen weer punten in. Vorig jaar werden er 5.200 pakken koffie verdeeld onder de cliënten van de voedselbank. 

2 dagen geleden
Aan de keukentafel bij Corina Wisse: ‘Je kunt dit werk niet doen als het niet je passie of hobby is’

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Corina Wisse. 

3 dagen geleden
Auto belandt in sloot na aanrijding in Tholen

THOLEN - Twee personen zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij een botsing op de Bartelmeetweg bij Tholen. Eén auto belandde hierbij in de sloot.

3 dagen geleden
Jij op Tholen organiseert kookactiviteiten voor jongeren

SINT-ANNALAND - Jij op Tholen organiseert, samen met vrijwilligers van AnnaZorgt, een ‘Anna-FUN’ kookactiviteit in het sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete in Sint-Annaland. Jongeren van 10 jaar en ouder kunnen samen een maaltijd koken. Daarna eten ze de zelfgemaakte maaltijd, samen met hun opa en oma, ouders, buren, vrienden, op. 

4 dagen geleden