Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hennepkwekerij ontdekt; man (26) aangehouden

Hennepkwekerij ontdekt; man (26) aangehouden

VLISSINGEN - Naar aanleiding van het aantreffen van een hennepkwekerij in een woning aan de Glacisstraat in Vlissingen heeft de politie een man uit die plaats aangehouden.

De kwekerij werd dinsdag ontdekt en omvatte 238 planten. De stroom was illegaal verkregen. In de woning werd niemand aangetroffen.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd rond 01.30 uur alsnog een 26-jarige Vlissinger aangehouden in verband met de kwekerij. Hij is verhoord en nog dezelfde middag in vrijheid gesteld. De politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt. 

Meer uit Vlissingen

Vlissingse Turn Vereniging haalt goud in Breda

VLISSINGEN - Afgelopen zaterdag werd door een aantal turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging in een reeks van turnwedstrijden de laatste kwalificatiewedstrijd geturnd in Breda.

20 uur geleden
Dronken automobilist rijdt tegen geparkeerde auto aan

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag het rijbewijs van een automobilist ingevorderd nadat hij onder de invloed van alcohol tegen een geparkeerde auto was gereden. De man had ruim 8 keer zo veel op dan wettelijk is toegestaan.

1 dag geleden
Scooterrijder gewond na aanrijding in Vlissingen

VLISSINGEN – Een scooterrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een busje op De Willem Ruysstraat. De scooterrijder is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 

1 dag geleden
Scouts gaan de Binnenhaven schoonmaken

VLISSINGEN - De welpen en waterscouts van scoutinggroep de Scheldezwervers en de waterscouts van de Golfbrekers gaan zaterdag de Binnenhaven schoonmaken tijdens de Landelijke Opschoondag.

3 dagen geleden
Jongens mishandelen Middelburger in Vlissingen, getuigen gezocht

VLISSINGEN - Twee jongens hebben maandag rond 13.30 uur een 62-jarige man uit Middelburg mishandeld. Dit gebeurde op de kruising  van het Baskensburgplein met de Adriaen van Ostadelaan in Vlissingen. De politie hield al een 16-jarige Vlissinger aan, maar is nog op zoek naar een tweede verdachte. Ze vraagt getuigen van de mishandeling zich te melden. 

3 dagen geleden
Ingezetenen criterium coffeeshops definitief van de baan

VLISSINGEN - Het college van burgemeester en wethouders heeft definitief besloten om afscheid te nemen van het ingezetenen criterium. Dit betekent concreet dat klanten van de twee coffeeshops in Vlissingen niet langer hoeven aan te tonen dat ze in Nederland wonen. Het college heeft dit besloten nadat een jaar lang een proef is gehouden om te zien of overlast door onder meer straathandel zou afnemen.

3 dagen geleden
Zo stemde Vlissingen voor de Provinciale Staten

VLISSINGEN - De verkiezingen brachten gisteren een record aantal stemgerechtigden op de been. Van de 34.063 stemgerechtigden voor de verkiezing van de Provinciale Staten hebben 18.042 kiezers hun stem uitgebracht. De meeste stemmen gingen in Vlissingen naar De gecombineerde lijst van PvdA en GroenLinks. Nieuwkomer BBB kreeg 2605 stemmen en is daarmee in Vlissingen de tweede partij.

4 dagen geleden