Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Help jij mee aan het onderhoud van zwembad Haestinge?

Help jij mee aan het onderhoud van zwembad Haestinge?

SINT-MAARTENSDIJK - De voorbereidingen in zwemdad Haestinge zijn vergevorderd. Het zwembad is gevuld, er dienen nog een aantal technische zaken geregeld te worden maar daarna staat niets meer voor de opening op 15 juni in de weg! Wel dient er nog onkruid te worden verwijderd en een aantal gebouwen te worden schoongemaakt. Wij roepen jullie daarom op zaterdag 13 juni aanstaande van 9.00 tot 12.00 uur, kom helpen om het zwembad helemaal klaar te maken voor de opening.

Onze uitgestelde NLDoet-schoonmaakdag van 21 maart komt hiermee opnieuw aan de orde, maar dan in afgeslankte vorm: alleen onkruid-en schoonmaakwerkzaamheden aan de 3 gebouwen.

Jong en oud is welkom, uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen. Breng uw eigen gereedschap mee als dat mogelijk is. Het is erg belangrijk dat wij voor een grote opkomst vanuit de bevolking zorgen om deze werkzaamheden te verrichten.

De komende weken is er namelijk ook informeel overleg met de Raad over de voortgang van de renovatie van het zwembad en zal er opnieuw in de commissie-en raadsvergadering over gesproken worden.

Wij moeten dus opnieuw laten zien dat we als dorp en omgeving ons inspannen voor behoud van het zwembad.

Graag verzoeken wij jullie je omgeving te mobiliseren om te komen helpen op zaterdag 13 juni of op een andere datum ideeën en initiatieven om mensen te mobiliseren zijn uiteraard van harte welkom.

Opgave om mee te komen helpen via [email protected]

Meer uit Tholen

Groepje Tholenaren beklimt Franse berg voor strijd tegen MS

THOLEN - Een groepje mensen uit (onder meer) Tholen heeft maandag de Franse berg Mont Ventoux beklommen. Hiermee wilde zij geld ophalen voor de strijd tegen MS. Dit deden zij onder de naam klimmen voor Ria en Denise. De twee dames kampen zelf met deze ziekte.

19 uur geleden
Op de werkvloer bij Bas en Delano: 'Je moet je aandacht goed bij je werk houden'

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Bas Maas en Delano van Hassel. 

23 uur geleden
Lente 2023 was de op twee na natste sinds 1906

THOLEN - De lente van 2023 was kletsnat. Er viel gemiddeld over het land 226 mm tegen 154 normaal, meldt Rico Schröder van Weeronline. Alleen in 1993 en 1979 was de lente nog natter. Wat betreft temperatuur en zonneschijn was de lente gemiddeld redelijk normaal. De gemiddelde temperatuur in De Bilt bedraagt 9,7 graden tegen 9,9 normaal en de zon scheen 560 uur tegen 565 gebruikelijk.

1 dag geleden
Thoolse ateliers openen de deuren tijdens negende editie OPEN Atelierroute

THOLEN/SINT PHILIPSLAND - De negende editie van de OPEN Atelierroute gaat aanstaande zaterdag van start. Tijdens de route stellen kunstenaars uit de regio hun ateliers en expositieruimten open voor het publiek. 

2 dagen geleden
Aantal honingbijen dat afgelopen winter stierf in Zeeland flink toegenomen

ZEELAND - Het aantal honingbijen dat afgelopen jaar stierf in de winter, is flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit & Research. In Zeeland stierven er afgelopen winter 27,8 procent meer honingbijen dan normaal. 

3 dagen geleden
Overheid verstuurt volgende week maandag een NL-Alert testbericht

THOLEN - De overheid zendt op maandag 5 juni rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit. Hierdoor ervaren Nederlanders hoe het is om een NL-Alert te ontvangen bij een noodsituatie, zoals een grote brand of overstroming.

3 dagen geleden
Risico op natuurbranden in Zeeland verhoogd naar 'extra alert'

ZEELAND - Het risico op natuurbranden in Zeeland is zojuist verhoogd naar de fase ‘extra alert’. Dat laat de Veiligheidsregio Zeeland weten. “Dat betekent dat we mensen vragen extra alert te zijn op het ontstaan van brand in de natuur.”

3 dagen geleden