Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hedi de Jonge: ‘Mijn dieptepunt van 2021 is eigenlijk best wel grappig’

Hedi de Jonge: ‘Mijn dieptepunt van 2021 is eigenlijk best wel grappig’

De 49-jarige Hedi de Jonge uit Tholen sloot 2021 af met veel hoogtepunten, een gezellige kerst met familie en een leuke oudjaarsavond met haar vriendengroep. Zo ging ze op goede wijze 2022 in.  

‘’Voornemens heb ik niet echt’’, vertelt Hedi. ‘’Ik ben wel van plan om meer te gaan sporten. Afgelopen jaar wilde ik dat al doen, maar dankzij de onzekerheid die corona brengt, heb ik dat niet gedaan. Dan ben je lekker bezig met sporten, komt er een lockdown en dan moet je ineens stoppen. Dat werkt niet.’’ Ze hoopt dat het aankomende jaar wat rooskleuriger wordt. ‘’Ik heb er nog weinig vertrouwen in, maar ben wel iemand die altijd positief blijft.’’ Het afgelopen jaar heeft ze ondanks corona nog genoeg leuke dingen kunnen doen. ‘’Het is moeilijk om een hoogtepunt uit te kiezen, maar dan kies ik voor het moment dat mijn zoon op zichzelf ging wonen.’’ Naast dat, is ze ook met haar beste vriendin een weekendje naar ‘s-Hertogenbosch geweest. ‘’Dat kreeg ik als cadeau van haar, voor het oppassen op haar kindje elke dinsdag.’’ Overigens heeft haar dochter haar propedeuse voor de Hbo-opleiding Forensisch onderzoek behaald. ‘’Mijn dieptepunt is eigenlijk best wel grappig’’, vertelt ze. ‘’Afgelopen jaar ben ik vooral veel bezig geweest met fotografie. Een keer ging ik rijden naar een om een foto’s te maken van een veld vol met klaprozen. Toen moest ik een slootje over. Ik sprong en scheurde mijn kuit. Ik heb maandenlang in de ziektewet gelegen met een zweepslag. Als ik ernaar terugkijk, kan ik er eigenlijk best wel om lachen.’’ 

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel bij Daan Adriaansen: 'ICT was altijd mijn hoofdkey'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Daan Adriaansen. 

17 uur geleden
Vrijmibotho steunt dit jaar niet één, maar twee goede doelen

THOLEN - Ook dit jaar vindt er op Tholen in juni weer een Vrijmibotho plaats. En dit jaar steunt het evenement niet één, maar twee lokale goede doelen.

1 dag geleden
Weerbericht Tholen: 'Hoge zonkracht tijdens lang pinksterweekend'

THOLEN - De dagen worden langer en dit betekent dat de zon steeds feller kan gaan schijnen. Komende dagen wordt op uitgebreide schaal zonkracht 7 bereikt. Dat meldt Weeronline.Vergeet dus niet zonnebrandcrème te gebruiken als je midden op de dag naar buiten gaat!

2 dagen geleden
Sarah maakte de afgelopen vijf jaar 150 duiken: 'Tholen heeft iets wat België niet heeft'

In vijf jaar tijd maakte Sarah zo’n 150 duiken. Afgelopen weekend was zij ook aanwezig bij het duikkamp op Tholen. Haar twee kinderen (13 en 16 jaar) duiken ook. Zij zijn ooit uit verveling op vakantie begonnen met duiken. 

3 dagen geleden
Bruno heeft al 45 jaar duikervaring: 'Op plaatsen zoals Tholen doen wij 40 duiken per jaar'

Met zijn 45 jaar duikervaring noemt Bruno Goyvaerts zichzelf ‘een ouwe rakker’. Hij geeft aan zo’n beetje de hele wereld al verkend te hebben. Maar op plaatsen als de Oosterschelde komt hij toch nog wel het meest. “Op dit soort plaatsen doen wij zo’n 30 tot 40 duiken per jaar.”

4 dagen geleden
Proef met wasbare luiers vanaf morgen van start

THOLEN - In Tholen en Reimerswaal start vanaf morgen een proef met wasbare luiers. In beide gemeenten begint een groep jonge ouders met het gebruiken van de herbruikbare luiers. Met de proef willen de gemeenten jonge ouders stimuleren de enorme hoeveelheid luierafval te beperken.

5 dagen geleden
Diederik organiseerde het duikkamp op Tholen: 'Blij met de Zeeuwse gastvrijheid'

Diederik van Noten duikt al 32 jaar. Hij heeft bij verschillende clubs gezeten, maar heeft zo’n 20 jaar geleden een eigen duikschool opgericht met een familiaal karakter. Dat zie je ook terug; er zijn veel gezinnen aanwezig.

5 dagen geleden