Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Health Checks 2024

Health Checks 2024

Middelburgse 60-plussers laten hun gezondheid checken met een gratis Health Check op 8, 9 en 11 april. Inwoners van Middelburg Zuid, Dauwendaele, Nieuw- en Sint Joosland, Mortiere en Arnemuiden vanaf 60 jaar oud ontvingen een brief met een uitnodiging om mee te doen met de Health Checks in hun dorp of wijk. De respons was hoog en inwoners schreven zich snel in op MiddelburgOntmoet.nl om mee te kunnen doen.De Health Check is een initiatief van de gemeente Middelburg in samenwerking met WVO-Zorg en SportZeeland in het kader van preventie. Het doel is de bewustwording van gezondheid en welzijn en bezoekers te koppelen aan het lokale beweeg- en welzijnsaanbod. Daarna volgt een persoonlijk adviesgesprek over de behaalde scores. Alle inwoners, van 60 jaar en ouder, uit de gemeente Middelburg zijn óf worden uitgenodigd voor een gratis Health Check. De gemeente Middelburg is blij met het hoge aantal inschrijvingen van haar inwoners. In september volgen de andere Middelburgse wijken. Kijk op https://middelburgontmoet.nl/healthchecks voor meer informatie of blijf op de hoogte.

Meer uit Middelburg

Bach en Sinatra klinken tijdens het zomeravondconcert in Veere

VEERE - Het beiaard-duo Ariane Toffel and Georg Wagner uit Duitsland zullen op zaterdag 20 juli een concert verzorgen op het historische carillon van het stadhuis van Veere. Vanaf 19.00 uur worden de klokken bespeeld door de twee beiaardiers.

1 dag geleden
Tentoonstelling Voorbij het vlak / Beyond the plane bij ruimteCAESUUR in Middelburg

MIDDELBURG -  Voor de tentoonstelling bij ruimteCAESUUR gaan Andrea Freckmann en Theun Govers, beiden afgestudeerd als schilders, het experiment aan. Beide kunstenaars namen een schilderij als uitgangspunt voor het maken van nieuw ruimtelijk werk dat een weerklank vormt van het schilderij - een echo in de ruimte. 

1 dag geleden
Speelhof Hoogerzael in Middelburg zoekt twee nieuwe bestuursleden

MIDDELBURG - De groenste speelplaats van Middelburg is op zoek naar een handige regelaar. Iemand die ouders en kinderen wil laten ervarenhoe heerlijk ravotten in de modder en struinen door de struiken is. Een bestuurslid die zich wil inzetten voor de groei en bloei van Hoogerzael.

2 dagen geleden
De derde editie van Swim to Fight Cancer in Middelburg

MIDDELBURG- Op 7 september is het weer zover. Dan duiken meer dan 100 deelnemers de binnenhaven van Middelburg in met als doel een indrukwekkend bedrag aan donaties op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek (KWF). Samen met de zwemmers, sponsoren, donateurs en (bedrijfs)teams wil de organisatie er een spetterend evenement van maken. Want wie wil er nu niet bijdragen aan een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn?

2 dagen geleden
Weekverwachting: vaak aangenaam zomerweer

De nieuwe week kent een zomerse start met 22 tot 27 graden en veel zon. 's Avonds stijgt wel de kans op (onweers)buien. Dinsdag is tijdelijk een mindere dag met flink wat buien bij maxima rond 22 graden. Vanaf woensdag is het een aantal dagen vrij aangenaam Hollands zomerweer met zon en oplopende temperaturen. Woensdag is het 22 tot 24 graden en donderdag 24 tot 27 graden.

2 dagen geleden
Geluk in het voedselbos

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Aan de rand van Nieuw- en Sint Joosland ligt voedselbos de Langhe Laere. Op een stuk grond van 2,4 hectare werkt Wobby de Langelaar samen met een team vrijwilligers aan een prachtig ecosysteem vol natuur. Maar waarom een heel bos en niet gewoon een moestuintje? 

3 dagen geleden
Woensdag 17 juli vliegeren, muziek en een rondje met de paardentram in Westkapelle

WESTKAPELLE - Op 17 juli is het Westkapelle Woensdag. Tussen 11.00 en 17.00 uur is er in de tuin van het Polderhuis een 'Creatief van eigen bodem' markt. 

3 dagen geleden