Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Havenplein Festival verplaatst naar het laatste weekend van augustus

Havenplein Festival verplaatst naar het laatste weekend van augustus

SINT ANNALAND - Het Havenplein Festival is verplaatst naar het laatste weekend van augustus. Dat laat de organisatie weten.

“Omdat evenementen vooralsnog pas weer plaats mogen vinden vanaf 14 augustus hebben we in overleg met de gemeente besloten het evenement te verplaatsen naar 27 en 28 augustus. Alle gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datums. Natuurlijk is het nog afwachten of alle evenementen vanaf 14 augustus door mogen gaan, maar zolang de kans er is willen we er klaar voor zijn. Gezien het massaal aantal gekochte kaarten en de vele teleurgestelde reacties over het besluit voorlopig events niet toe te staan, voelen we ons gesterkt om te gaan knallen wanneer het weer kan. Want nog steeds zijn we met zijn allen onverminderd toe aan een feestje!Indien er definitief een besluit is genomen dat evenementen vanaf 14 augustus door mogen gaan zullen we de line-up aankondigen. Indien er toch een negatief besluit valt dan zullen we jullie informeren over de procedures met betrekking tot gekochte tickets”, zo zegt men. 

Meer uit Tholen

Automobilist ziet fietser over het hoofd op oversteekplaats Grindweg

THOLEN - Een fietser is maandagmiddag aangereden door een auto op de Grindweg. Het ongeval gebeurde op de oversteekplaats ter hoogte van het Terreplein. De fietser wilde oversteken en werd over het hoofd gezien door de automobilist, die vervolgens de persoon aanreed.

1 uur geleden
Stavoord6 sluit culinaire avond af met gulle opbrengst van 7290 euro

SINT-ANNALAND - Afgelopen vrijdagavond 1 december schitterde restaurant Buutengaets in Sint-Annaland als het toneel van een onvergetelijke culinaire avond, georganiseerd door Stichting Stavoord6. Het restaurant, tot de nok toe gevuld, bruiste van positieve energie en gezelligheid.

3 uur geleden
Gezellige en muzikale Sinterklaasconcert met Concordia [FOTOALBUM]

THOLEN - Afgelopen zaterdag verwelkomde Muziekvereniging Concordia Sinterklaas en zijn vrolijke pieten voor het jaarlijkse Sinterklaasconcert in hun eigen muziekgebouw. De zaal stond vol en jong en oud genoten van het gezellige en muzikale feest.

6 uur geleden
Mogelijk wolf actief op Tholen, minstens drie schapen gedood [UPDATE]

SINT-MAARTENSDIJK/POORTVLIET - In de buurt van Sint-Maartensdijk is zondagochtend mogelijk een wolf gezien. Een schaap is aangevallen en moest worden ingeslapen vanwege zijn verwondingen. Ook in de Weihoek van Poortvliet zijn twee dode schapen gevonden.

9 uur geleden
Thoolse brandweer ingezet voor 'zeer grote brand' in drie woningen [UPDATE]

BRUINISSE/THOLEN - De brandweer uit Sint-Annaland en Sint Philipsland zijn zondagmiddag uitgerukt voor een uitslaande brand in een tussenwoning in Bruinisse. De brand begon op de bovenverdieping en heeft zich verspreid naar twee andere woningen. Volgens de brandweer gaat het om een 'zeer grote brand'.

1 dag geleden
Militaire oefening op Tholen voor offensieve aanval vanuit het water

THOLEN - Tholen wordt op 4 en 5 december gebruikt als oefenterrein voor de militairen in opleiding van de Koninklijke Marine. Ze gaan een offensieve aanval vanuit het water simuleren. Dus als je een militair tegenkomt, geen paniek. De oefening zal geen invloed hebben op het normale (vaar)verkeer.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij Marie-Louise: 'Je kunt niets vergelijken met de thuiszorg' [OP DE WERKVLOER]

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Marie-Louise Moerland van Schutse Zorg Tholen.

1 dag geleden