Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Havenplein Festival van start: bier, gezelligheid en muziek

Havenplein Festival van start: bier, gezelligheid en muziek

SINT-ANNALAND - Bier, gezelligheid en muziek. Op het Havenplein in Sint-Annaland is vanavond het Havenplein Festival van start gegaan. Ook morgen kunnen Stallanders nog genieten tijdens de tweede avond van het festival. 

Het is deze week volop feest in Sint-Annaland. Afgelopen woensdag ging de kermis van start, vanavond is het tijd voor het échte feest, namelijk het Havenplein Festival! Vanaf 19.30 uur waren alle Stallanders welkom voor een gezellig feestje. 

Ook morgen nog vindt het festival plaats. Het feest eindigt beide dagen om 23.59 uur. Ook vindt morgen de jaarlijkse braderie plaats in Stalland. 

Meer uit Tholen

Stichting Westerlicht Zeeland opent haar deuren in Tholen

THOLEN - Het duurt nog eventjes maar de voorbereidingen voor de opening zijn al in volle gang. Vanaf januari 2023 kunnen (ex)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden terecht in het Centrum voor leven met en na kanker in Tholen.

1 dag geleden
Activiteiten ‘Kom er bij’ bij het Leger des Heils

SINT MAARTENSDIJK - Eén van de belangrijke doelen binnen het Leger des Heils is de ontmoeting met en tussen mensen. Ook in onze kringloopwinkel krijgt dat gestalte maar vooral ook in ons “Trefpunt”. De gezellige ruimte voor een kop koffie en een praatje met andere bezoekers.

1 dag geleden
Heemkundekring Stad en Lande van Tholen

THOLEN - Beste mensen, waar kan deze mooie woning staan in het buitengebied van ons eiland Tholen? En wie woonden er toen en in welke plaats, ik hoor het graag? Deze foto is gemaakt op 11-07-1995.

1 dag geleden
Marjan en Fransisca doen vrijwilligerswerk bij de Morgenster: ‘We genieten van het enthousiasme van de kinderen’

SINT-ANNALAND - Marjan Koopman en Fransisca Lindhout, beiden woonachtig in Sint-Annaland, zitten in de leiding van de Morgenster. De Morgenster is een kinderclub van de kerk met kinderen van groep 5 t/m 8 in Sint-Annaland.

2 dagen geleden
Stichting Presence organiseert ‘aanbidding en gebed’ op Tholen

THOLEN - Stichting Presence organiseert vanavond een online aanbidding en gebed op Tholen. Van 19.00 tot 21.00 kunnen belangstellenden de uitzending live volgen op YouTube. 

2 dagen geleden
Leon (48) is vrijwilliger bij VV Vosmeer: ‘Ze zochten nog een trainer voor het elftal van mijn zoontje’

OUD-VOSSEMEER - De 48-jarige Leon van het Hof uit Oud-Vossemeer is sinds 2012 vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalvereniging VV Vosmeer. Leon, in het dagelijkse leven werkzaam als manager klantenservice bij DKG Keukens, is meerdere keren per week op het voetbalveld te vinden.Het begon allemaal in 2012 toen Leon zijn oudste zoon op voetbal ging. “Ze zochten voor het elftal waar mijn zoon ging voetballen nog een trainer. Dit leek mij wel leuk om te doen en zo ben ik er eigenlijk ingerold. Ik ben op dit moment nog steeds trainer van dit team, inmiddels de JO18”, vertelt Leon. Naast trainer is Leon ook jeugdvoorzitter en tot vorig jaar tevens lid van de ouderraad van basisschool Sint-Anthonius. Gemiddeld besteed Leon acht uur per week aan zijn vrijwilligerswerk. “Wij hebben een trouwe club met vrijwilligers zowel bij de trainers als bij het jeugdbestuur. Dit is voor onze vereniging erg fijn en daar zijn we de vrijwilligers dan ook enorm dankbaar voor. Door de vrijwilligers is het mogelijk dat de club blijft draaien en de kinderen lekker op het eigen dorp kunnen blijven voetballen. De afgelopen jaren was het vanwege corona allemaal anders dan normaal. We hebben toen wel geprobeerd om nog steeds zo veel mogelijk activiteiten te organiseren voor de kinderen zodat ze gewoon konden blijven voetballen. Daarnaast hebben we in juni na 3 jaar weer het voetbalkamp en onze familiedag kunnen organiseren wat een groot succes was. Iedereen was wel weer toe aan iets leuks.”

3 dagen geleden
Gewichtsbeperking zwaar verkeer op Vossemeersebrug vanaf 5 oktober

THOLEN - Vanaf woensdag 5 oktober 2022 geldt op de Vossemeersebrug een gewichtsbeperking voor verkeer vanaf 35 ton. Om de veiligheid op de brug te waarborgen, dient het zwaardere verkeer vanaf die datum om te rijden via de N656, N257 en de Molenweg.

3 dagen geleden