Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hasj, hennep, illegaal vuurwerk en wapen gevonden in loods op Eindewege

Hasj, hennep, illegaal vuurwerk en wapen gevonden in loods op Eindewege

EINDEWEGE - Tijdens een controle bij twee bedrijven op De Poel in Goes en Eindewege bij ‘s-Heer Arendskerke zijn in een loods op het laatstgenoemde terrein hasj, hennep en een vuurwapen gevonden.

Het ging om ruim 300 gram hasj en 295 gram hennep. Bovendien vond de politie in de loods spullen die worden gebruikt voor het uitwassen van cocaïne en illegaal vuurwerk. 

Alle goederen zijn in beslag genomen door de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Handhaving

De politie deed de vondsten tijdens een integrale handhavingscontrole. Naast de politie werkten de gemeente Goes en tal van andere instanties mee. De controle vond plaats als gevolg van de afspraak tussen de betrokken instanties om als één overheid op te treden tegen de vermenging van de onder- en bovenwereld. 

Activiteiten

Als er vermoedens zijn, wordt er opgetreden. “Met deze gezamenlijke aanpak willen we illegale activiteiten in Goes terugdringen en onze bedrijventerreinen veilig en aantrekkelijk houden”, zegt burgemeester Margo Mulder, die verwacht dat er de komende tijd meer controles plaatsvinden. 

Meer uit Beveland

284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

18 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

18 uur geleden
Politie: 'Overleden man in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood'

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondag levenloos is gevonden in het arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat de politie woensdag weten na onderzoek.

18 uur geleden
Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

20 uur geleden
Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

1 dag geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

1 dag geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

2 dagen geleden