Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hansweertse Boys boekt eerste zege

Hansweertse Boys boekt eerste zege

REIMERSWAAL/KAPELLE - Wekelijks worden ‘de kaarten weer geschud’. Voor Hansweertse Boys en Kruiningen de gewenste resultaten, Yerseke dat gelijk speelde, maar helaas ook vijf nederlagen voor Krabbendijke, Kapelle, Wemeldinge, Rillandia en Sc Waarde.

Wemeldinge-Vc Vlissingen 1-3 (Saïd Bouzambou 0-1 en 0-2, Hicham Bouzambou 0-3, Thomas van Dijke 1-3). Van Vc Vlissingen verliezen is geen schande, de zondag-tak opgegeven en daardoor de favoriet voor het kampioenschap in de 4e klasse A. De nederlaag levert Wemeldinge een virtuele 6e positie op, zij hervatten de competitie 30 oktober in Driewegen tegen hekkensluiter DwO’15.

Hansweertse Boys-Sc Stavenisse 2-1 (Carsten Duernholz 1-0, Arwin de Ruiter 1-1, Brandon Cuppers 2-1). De eerste zege voor ‘The Boys’ brengt hun op de 9e positie in de 4e klasse B, een aangename voor de gewijzigde selectie waarin veel jonge spelers. Punten pakken tegen de lager genoteerden en hopen op een stunt tegen de betere tegenstanders. En dat is over twee weken op sportpark ‘Zijpe’ Fc De Westhoek dat op een 3e positie staat genoteerd.  

Sc Waarde-SPS 0-2 (Ramòn Voshol 0-1, Walter Andriesse 0-2). Sc Waarde wil meedoen bovenin, vooralsnog moet het dan beter. SPS dan wel een tegenstander uit de bovenste regionen, op sportpark ‘Keizershoofd’ mag er dan meer worden verwacht. Met een wedstrijd minder staat Waarde nu op een 7e positie in de 4e klasse B.   

Rillandia-SKNWK 0-6 (Jarno van Nieuwenhuize 0-1, 0-4 en 0-6, Remco van de Berge 0-2, Tim van der Cingel 0-3, David van den Broek 0-5)

Kruiningen-Colijnsplaatse Boys 5-1 (Steffan de Looff 0-1, Stef Dane 1-1 en 3-1, Thomas Paauwe 2-1, Chackson Alberto 4-1, Steffan van Houte 5-1). Koploper Kruiningen is als enige club nog ongeslagen, zelfs nog zonder puntverlies. De vraag is meer; ‘hoe lang duurt deze reeks nog?’. Over twee weken mogen zij afreizen naar Waarde voor hun eerste Reimerswaalse derby van de zes in totaal met Hansweertse Boys en Rillandia in de competitie. 

Krabbendijke-NOAD’67 1-2 (Lars Steijn 0-1, Kevin de Rooij 1-1, Brent Filius 1-2). Deze potjes moeten worden gewonnen, wil Krabbendijke uit de gevarenzone doen geraken. Een nipte nederlaag komt dan alsnog hard aan, nog puntloos op de 13e positie. In speelronde 5 mogen zij naar Lage Zwaluwe om het op te nemen tegen Zwaluwe. 

WHS-Kapelle 9-0 (Joost van Dijke 1-0, Jasper Gunter 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0, Werner Marsman 6-0, Leroy Hage 7-0, Arvin de Witte 8-0 en Jeremy de Witte 9-0). Kapelle is na de ruime nederlaag de hekkensluiter in de 3e klasse B, samen met Krabbendijke nog puntloos onderaan in de rangschikking. Zaterdag is Klundert de tegenstander op sportpark ‘Het Groene Woud’. 

Yerseke-Sv Walcheren 1-1 (Josimar Pattinama 0-1, Xander van der Poel 1-1). De zwaarste competitiestart ooit brengt Yerseke op een 11e positie. Thuis winnen zaterdag van S.S.V.’65, zo niet meerdere wedstrijden winnen om te klimmen op de ranglijst. Dat zal nu de doelstelling zijn om eventueel weer in de bovenste regionen te geraken. MZC’11 de koploper met 8 punten meer in de 2e klasse E.

Topscorerslijst over Reimerswaal & Kapelle

1. Thomas van Dijke (Wem) 9

2. Steffan van Houte (Kru) 5

3. Alfred-Szilamer Biro (Waa), Thomas Paauwe en Stef Dane (Kru) 3 

6. Gijs Heppe, Wessel In de Weij en Robin van Bavel (Ril), Xander van der Poel (Yer), Barrie Vleugel (Wem), Lars Steendijk, Joel Danielse en Sander Rijk (Kru) 2.

Meer uit Reimerswaal

Nieuw bestuur Schoorse herfstmarkt: 'We willen dit leuke feest laten groeien'

SCHORE - Het nieuwe bestuur van stichting Schoorse Herfstmarkt kon zaterdag meekijken hoe de geroutineerde, afzwaaiende bestuursleden de markt in goede banen leidden. Voor editie 2024 staan Niels Peterson, Mark Kneepkens, Jeroen Heerspink en Jelmer Holm aan het roer.

17 uur geleden
Botsing met meerdere voertuigen op A58 bij Schore: meerdere personen gewond

SCHORE - Bij een aanrijding op de snelweg A58 tussen Kapelle en Schore zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt.

1 dag geleden
Rillandse energiecoöperatie 4411 op 26 september een feit

RILLAND - Op 26 september vindt de oprichtingsvergadering van de Energiecoöperatie 4411 plaats in het dorpshuis van Rilland. Om 20.00 zijn alle inwoners en ondernemers uit het postcodegebied 4411 daar welkom. 

1 dag geleden
Eerste editie Stof & Spektakel zaterdag in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Zaterdag 23 september organiseren De Stoffenkantine en Van Oorschot Naaimachineservice de eerste editie van ‘Stof & Spektakel’ aan de Zuidweg 21 in Krabbendijke.

1 dag geleden
Léon Jansen en Patrick Leendertse dragen Schoorse herfstmarkt over aan nieuw bestuur

SCHORE - Zaterdag vond de Schoorse herfstmarkt, die veertig jaar geleden voor het eerst gehouden werd, plaats. Het was na twintig jaar de laatste van organisatoren Patrick Leendertse en Léon Jansen. Zij dragen het stokje over aan een nieuwe groep enthousiaste dorpsgenoten.

2 dagen geleden
Beweegroute feestelijk en sportief geopend in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Bij V.V. Krabbendijke is vrijdag de beweegroute in en rond het dorp officieel geopend.

3 dagen geleden
Bedrijvendag bij Calvijn College in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Donderdag organiseert locatie Krabbendijke Kerkpolder van het Calvijn College een bedrijvendag. Zeventig bedrijven presenteren die dag hun bedrijf aan zeshonderd leerlingen om ze enthousiast te maken voor een stage of BBL-opleiding bij hun bedrijf.

3 dagen geleden