Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Haaland met twee treffers weer belangrijk voor Dortmund

Haaland met twee treffers weer belangrijk voor Dortmund

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft de vierde plaats in de Bundesliga weer een beetje in zicht gekregen. Het elftal van trainer Edin Terzic versloeg Werder Bremen met 4-1. Dortmund heeft nu nog 4 punten minder dan nummer 4 Eintracht Frankfurt, dat zaterdag met 4-0 verloor bij Borussia Mönchengladbach. De eerste vier clubs kwalificeren zich voor de Champions League.

Erling Haaland was met twee treffers weer belangrijk voor Dortmund. De Noorse spits staat nu op 23 doelpunten in de competitie. Giovanni Reyna en Mats Hummels maakten de andere doelpunten voor Dortmund. Oud-Vitessenaar Milot Rashica had Werder voor rust op voorsprong gezet. Werder staat op de dertiende plek.

Meer uit Voetbal

Voorzitter Lille hekelt houding Argentijnse doelman Martínez

LILLE (ANP) - Doelman Emiliano Martínez van Aston Villa heeft geen vrienden gemaakt in Frankrijk. De Argentijn probeerde in de strafschoppenserie van de kwartfinales van de Conference League tegen Lille er alles aan te doen de spelers uit hun concentratie te halen.

1 uur geleden
Klopp ziet Europese uitschakeling als voordeel voor competitie

BERGAMO (ANP/RTR) - Jürgen Klopp treurt niet lang om de uitschakeling van Liverpool in de kwartfinales van de Europa League door Atalanta. De Duitse trainer, die na dit seizoen bij de club vertrekt, ziet het als voordeel in de spannende strijd om de Engelse landstitel.

1 uur geleden
Club Brugge viert eerste Europese halve finale in 32 jaar

THESSALONIKI (ANP/BELGA) - Club Brugge heeft het bereiken van de eerste Europese halve finale in 32 jaar uitgebreid gevierd. "Dit is echt prachtig, een historisch moment", zei aanvoerder Hans Vanaken na de overwinning van 2-0 op PAOK Saloniki in de Conference League tegen Sporza. Club Brugge had het thuisduel al met 1-0 gewonnen.

1 uur geleden
Italië zeker van vijf plekken in Champions League

ROME (ANP/AFP) - Italië is zeker van vijf tickets voor het hoofdtoernooi van de Champions League van komend seizoen. Het Zuid-Europese land kan een plek bij de eerste twee op de coëfficiëntenlijst van de UEFA na donderdag niet meer ontgaan. Dat komt door de prestaties van AS Roma, Atalanta en Fiorentina, die zich alle drie verzekerden van een plek in de halve eindstrijd van de Europa League (Roma en Atalanta) en Conference League (Fiorentina).

2 uur geleden
Bayer Leverkusen vier dagen na landstitel verder in Europa League

LONDEN (ANP) - Bayer Leverkusen heeft zich, vier dagen na het veroveren van de Duitse landstitel, verzekerd van een plek in de halve eindstrijd van de Europa League. De kampioen speelde in Londen met 1-1 gelijk tegen West Ham United. Invaller Jeremie Frimpong, na de rust in de ploeg gekomen, bepaalde vlak voor tijd de eindstand.

10 uur geleden
Liverpool kan 3-0-zege van Atalanta niet wegpoetsen in EL

BERGAMO (ANP) - Liverpool FC is er niet in geslaagd om de 3-0-nederlaag tegen Atalanta weg te poetsen. De ploeg van de basisspelers Cody Gakpo en Virgil van Dijk won weliswaar met 1-0 in Bergamo, maar plaatste zich niet voor de halve finale van de Europa League.

11 uur geleden
Aston Villa schakelt Lille na strafschoppen uit in Europa

LILLE (ANP) - Aston Villa heeft LOSC Lille na strafschoppen uitgeschakeld in de kwartfinales van de Conference League. Villa-keeper Emiliano Martínez stopte de beslissende penalty, terwijl hij vlak daarvoor zijn tweede gele kaart had gekregen.

12 uur geleden