Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Grote jaarmarkt tijdens ringrijden te Wemeldinge

Grote jaarmarkt tijdens ringrijden te Wemeldinge

WEMELDINGE - Op zaterdag 2 juli zal er in Wemeldinge een grote jaarmarkt plaats vinden, tijdens de jaarlijkse ringrijderijwedstrijd van 10.00 tot 17.00 uur.

Een grote jaarmarkt in het centrum van Wemeldinge met bijna 100 kramen met o.a. vers fruit, kaas, worst, kleding, lederwaren enz. Speciaal tijdens deze dag zijn er circa 15 kramen met oude ambachten, zoals Zeeuwse borstbeelden, babbelaars bakken, pottenbakken, origami en nog veel meer! Deze jaarmarkt wordt muzikaal omlijst door een gezellige dweilband, ook voor de kinderen is er voldoende entertainment. We hebben bewust gekozen voor de 1ste zaterdag in juli, daar er dan altijd al de jaarlijkse wedstrijd van ringrijderij “Ons Genoegen” in samenwerking met OKK plaats vindt in de Dorpstraat. Hier aansluitend naast de baan tot aan het einde Wilhelminastraat “de jaarmarkt”, maakt deze dag voor u als bezoeker een waar evenement. Kom gezellig 2 juli naar ons Dorpsfeest!

Er zijn nog een aantal standplaatsen vrij! Lijkt u het leuk om op deze markt te staan, neem dan contact op met Edwin Hofs, tel. 06-23501039 of [email protected].

Meer uit Reimerswaal

Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

3 uur geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

5 uur geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

14 uur geleden
Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

2 dagen geleden
21e Answester Dweilbandfestival is mooi feestje

HANSWEERT - Zondag was het in Hansweert weer tijd voor het Answester Dweilband Festival, dit jaar de 21e editie alweer. Talloze bezoekers uit het dorp en de regio trokken naar Hansweert voor een middag vol muziek, lekker eten en zelfs een loterij.

3 dagen geleden
Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

6 dagen geleden
Verkeer voorlopig verboden op instabiele dam Julianahaven Yerseke

YERSEKE - Omdat de damwand van de Julianahaven in Yerseke niet sterk en stabiel genoeg is, stelt de gemeente Reimerswaal een verkeersverbod in voor de kadewand. ‘Binnenkort wordt er een meetsysteem geplaatst om de stabiliteit van de damwand de komende tijd te meten’, laat de gemeente vrijdag weten. Op basis van de meetresultaten zijn misschien nog meer maatregelen nodig. ‘Dat is op voorhand niet uit te sluiten.’ 

6 dagen geleden