Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Groep jongeren verdacht van meerdere strafbare feiten

Groep jongeren verdacht van meerdere strafbare feiten

MIDDELBURG - De politie heeft vier jongeren uit Middelburg en Vlissingen aangehouden. Ze maken deel uit van een groep die vermoedelijk meerdere strafbare feiten heeft gepleegd, waaronder een beroving, openlijke geweldplegingen en vernieling in Middelburg en Goes.

Donderdag zijn een jongen uit Middelburg en Vlissingen, beiden 15 jaar, aangehouden voor een beroving in Goes. Een man zou voor het treinstation zijn beroofd van zijn portemonnee. De jongens zijn verhoord en mochten daarna naar huis.

Mishandeling

Zondagochtend zijn twee tieners, van 14 en 15 jaar uit Middelburg, aangehouden omdat zij donderdagmiddag vermoedelijk betrokken waren bij de mishandeling van een 17-jarige Goesenaar. Het slachtoffer raakte gewond en is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Ook de eerder aangehouden jongeren zijn zondag opnieuw opgepakt, omdat zij mogelijk betrokken waren bij de mishandeling. De vier tieners zitten vast. De recherche doet verder onderzoek naar de incidenten.

Meer uit Beveland

Weerbericht: Heet weekeinde voor de boeg

Nederland gaat een hoogzomerse week tegemoet en daarbij zal er regionaal sprake zijn van een hittegolf. 

10 uur geleden
Mevrouw Van Poelje uit Colijnsplaat is honderd jaar

COLIJNSPLAAT - Mevrouw C.C. van Poelje-Sanders uit Colijnsplaat vierde zaterdag haar honderdste verjaardag.

11 uur geleden
Boekenmarkt in Zierikzee gaat na drie jaar weer door

Reizende boekhandel Louis Tinner organiseert op zaterdag 13 augustus een gezellige boekenmarkt op het Havenplein in Zierikzee. Hartje centrum, tussen de winkels en terrassen van Zierikzee, treft u daar boekverkopers uit het hele land met een gevarieerd aanbod aan tweedehands boeken. Van betaalbare lectuur voor de vakantie tot mooie aanwinsten voor uw collectie.

14 uur geleden
Rubriek Goes Gezien: Zwart Sluisje?

Dit is ‘m dan: het Zwart Sluisje waar 96,5 procent van de Goesenaren nog nooit van gehoord heeft. Gelegen aan de parallelweg van de ’s-Heer Hendrikskinderendijk, net buiten de bebouwde kom. Het speelde een poosje verstoppertje, maar een maand geleden is het ontdaan van braam en klimop. Nu kunnen we het er ’s over hebben. En naar kijken.

1 dag geleden
540 kilo afval opgeruimd van Zeeuwse stranden

BEVELAND - Deze week was de laatste Zeeuwse etappe van de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. In totaal is er in vijf dagen tijd 540 kilo afval van de Zeeuwse Noordzeestranden gehaald door 212 vrijwilligers. 

2 dagen geleden
Lisa Streppel: ‘Uiteindelijk heeft het me alleen maar sterker gemaakt’

MIDDELBURG- Ze is nog maar 24, maar Lisa Streppel, beter bekend als DJ Lisa Louise, weet wat ze wil: een carrière in de muziek, als DJ (stijl: Afro Urban) en als organisator van events. De positie van vrouwelijke DJ’s heeft haar speciale aandacht. Die zijn namelijk schaars, in de dance-wereld.

2 dagen geleden
Erica van Leeuwen toont graag hoe mooi het in en om Goes is

KLOETINGE - Erica van Leeuwen-de Bruijn uit Kloetinge fotografeert graag en vooral het weer blijft haar fascineren. Daardoor komen haar beelden regelmatig langs in de Bode, maar ook bij weerberichten op televisie. “Ik vind het leuk om reacties op foto’s te krijgen. En het is mooie promotie voor Goes en omgeving toch?”

3 dagen geleden