Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Groene zaterdag in theetuin in Wolphaartsdijk

Groene zaterdag in theetuin in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Tint Interieurstyling en Advies, Ans Kloet van kwekerij Sluishoek in Borssele en Joan Melgers van plantenasiel Zonneschijn uit Bruinisse geven zaterdag 19 september workshops in de theetuin aan de Noorddijk 10 in Wolphaartsdijk. 

Ze noemen het een groene zaterdag. 

Het drietal vertelt onder meer over de laatste trends op het gebied van kamerplanten en geeft tips hoe je deze planten kunt verzorgen. 

Bezoekers kunnen planten die het niet goed doen meebrengen en deze eventueel ruilen tegen stekjes van andere. Er zijn ook planten te koop. 

Reserveren

Er zijn twee groepen, een om 10.00 uur en een om 14.00 uur. Deelname kost tien euro. Daarvoor krijgen de deelnemers een kop koffie of thee en een goodiebag. Een zitplaats reserveren is verplicht in verband met de coronamaatregelen. Het kan via [email protected] of 06-23912516. Meer informatie: www.tintstyling.nl. 

Meer uit Beveland

Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

22 uur geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

1 dag geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 dag geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

2 dagen geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

2 dagen geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

2 dagen geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

2 dagen geleden