Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gratis fietsreparatie door ANWB bij Westerschelde Ferry

Gratis fietsreparatie door ANWB bij Westerschelde Ferry

VLISSINGEN - Iedereen die op 27 mei met zijn fiets aan boord komt van de Westerschelde Ferry, kan deze gratis laten repareren. Een schroefje los? Checken of de banden nog in orde zijn? De ANWB komt twee zaterdagen langs om dit kosteloos na te kijken en te repareren.

In mei is het fietsmaand bij de Westerschelde Ferry. In het kader hiervan komt de ANWB zaterdag 27 mei van 10.00 tot 16.00 uur langs voor een check van de fietsen van de passagiers die dit graag willen. Het team van de ANWB staat klaar naast de speeltuin achter de poortjes. Passagiers moeten al ingecheckt zijn om gebruik te maken van deze gratis service.

Steeds groter wordende groep
Het afgelopen jaar gingen er 263.776 fietsers mee met de Ferry van Vlissingen naar Breskens en andersom. Dit is bijna de helft van alle passagiers die in totaal mee gaan. Jody van Strien van de Westerschelde Ferry vertelt: ”De belangrijkste reden voor ons om deze kosteloze check aan te bieden, is onze samenwerking met de ANWB én het graag iets willen doen voor de fietsers aan boord. Voor verschillende doelgroepen hebben we leuke acties -gekoppeld aan onze themamaanden- en in mei dus een actie voor fietsers. Dit is een steeds groter wordende groep passagiers.” Ook vorig jaar heeft de Westerschelde Ferry deze actie in samenwerking met de ANWB georganiseerd. Het was toen een succes en dat is de reden om het dit jaar nogmaals aan te bieden. 


Meer beleving, meer een uitje
De Westerschelde Ferry zet steeds meer in op beleving. De Ferry is een écht uitje en in combinatie met de verschillende arrangementen die we aanbieden met onze regionale partners, maak je er een bijzondere dag van.

Meer uit Vlissingen

Dorpsraad Souburg wil vinger in de pap bij bouw nieuwe kerncentrales

OOST-SOUBURG - De Dorpsraad Souburg wil betrokken worden bij de plannen voor nieuwbouw van mogelijk twee tot vier nieuwe kerncentrales in Vlissingen-Oost. Omdat de kerncentrales deels op het grondgebied van de gemeente Vlissingen worden gebouwd wil de dorpsraad, net als de gemeente Borsele, ook bij de inspraak betrokken worden. 

2 dagen geleden
Connexxion blijft komende twee jaar openbaar busvervoer in Zeeland verzorgen

MIDDELBURG - Connexxion blijft de komende twee jaar het openbaar busvervoer in Zeeland verzorgen, na een recent besluit van Gedeputeerde Staten van Zeeland om de concessie van het vervoersbedrijf te verlengen. De huidige concessie, die op 15 december 2024 zou aflopen, wordt nu verlengd tot en met 12 december 2026.

2 dagen geleden
Verdwijnt de bus nu echt uit Oost-Souburg?

OOST-SOUBURG - Als het aan de plannen van de provincie Zeeland ligt zal Oost-Souburg het in de toekomst zonder lijn 57 moeten stellen. De reden dat de provincie lijn 57 uit het vervoersplan heeft geschrapt is omdat er te weinig gebruik van de busverbinding wordt gemaakt. Zowel de Partij Souburg-Ritthem als de Dorpsraad Souburg hebben bezwaar aangetekend tegen de voornemen van de provincie.

3 dagen geleden
Vanaf morgen is de kermis in de stad

VLISSINGEN - De jaarlijkse kermis wordt dit jaar gehouden van vrijdag 12 tot en met zaterdag 20 juli. Net als vorig jaar worden de attracties weer opgesteld in de binnenstad, op en rondom het Bellamypark. "We willen graag dat dit evenement met de tijd meegaat, veel mensen aanspreekt en dat het ook blijft passen in onze stad. Om die reden is ervoor gekozen om de Kermis dit jaar weer te organiseren op en rondom het Bellamypark", schrijft de gemeente op haar website.

3 dagen geleden
BTZ-terrein gesloten door burgemeester vanwege drugshandel

VLISSINGEN - Burgemeester Bas van den Tillaar heeft besloten het terrein van Bulk Terminal Zeeland (BTZ) voor twaalf maanden te sluiten. Dit besluit volgt na een langdurig politieonderzoek, waaruit blijkt dat het BTZ-terrein vermoedelijk al lange tijd onderdeel uitmaakt van een georganiseerde, internationale drugshandel. De sluiting gaat in op woensdag 24 juli 2024.

3 dagen geleden
Padelbanen Oost-Souburg officieel in gebruik genomen

OOST-SOUBURG - Afgelopen zaterdag zijn de padelbanen van Tennis en Padel Club Souburg officieel in gebruik genomen. Wethouder Coen Bertijn verrichte de openingshandeling met het doorknippen van een lint. Het heeft wat voeten in aarde gehad voordat de twee padelbanen officieel konden worden geopend. Door het slechte weer liep de aanleg van de banen vertraging op en moest de opening drie keer worden uitgesteld.

4 dagen geleden
Duin en Strandtochten in Vlissingen

VLISSINGEN - Op de derde zaterdag in juli wordt de Duin en Strandtochten van WSV De Vrolijke Tippelaars georganiseerd.

4 dagen geleden