Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gratis boompjes bij ZMf uitdeelactie 2022

Gratis boompjes bij ZMf uitdeelactie 2022

MIDDELBURG - Op dinsdag 13 september kan iedere Zeeuw met een tuin vanaf 9.00 uur gratis boompjes bestellen op www.zmf.nl. Wees er snel bij, want op is op.

Bomen zijn van wezenlijk belang voor de biodiversiteit en kunnen helpen om het klimaatprobleem op te lossen. In Zeeland wil de milieufederatie de komen jaren 380.000 bomen planten, voor iedere Zeeuw een boom. Om u te helpen uw tuin om te toveren tot een oase van groen deelt ZMf gratis boompjes uit.

Elf soorten
Bomen en struiken zorgen voor voedsel en voor beschutting. Ze vormen een thuis voor vogels, insecten en andere dieren. Vooral inheemse soorten hebben een grote waarde voor hen, omdat die goed aansluiten bij wat de dieren in onze omgeving nodig hebben. Daarom deelt ZMf alleen inheemse soorten bomen uit. U kunt kiezen uit maar liefst elf verschillende soorten

Boompjes ophalen
De boompjes kunt u ophalen aan het begin van het plantseizoen, op zaterdag 10 december tussen 11.00 en 16.00 uur. De afhaallocatie is gemeenschapstuin CitySeeds aan de Driewegenhof. De boompjes zijn niet heel groot. U kunt ze dus makkelijk meenemen in de fietstas of in de auto. Voor het planten kunt u de eenvoudige plantinstructies volgen. Die vindt u op de website van ZMf. Bestellen kan vanaf dinsdag 13 september op https://zmf.nl/nieuws/zmf-uitdeelactie-2022-bestel-gratis-boompjes-en-haal-de-natuur-dichtbij/.

Meer uit Middelburg

Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Marga Willemse uit Vrouwenpolder die gepubliceerd werd. 

2 uur geleden
Veerenaren kunnen rijbewijs nu ook online verlengen

DOMBURG - Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dat kan online, veilig en snel. Uw hoeft maar één keer naar het gemeentehuis in Domburg te komen en het rijbewijs ligt dan na 2 werkdagen voor u klaar. 

4 uur geleden
Totale leegverkoop kledingwinkel Leger des Heils

MIDDELBURG - Dinsdag 23 en donderdag 25 juli is er totale leegverkoop in kledingwinkel van Leger des Heils in Middelburg. Alles 1 + 1 gratis. 

9 uur geleden
Boskalis Beach Cleanup Tour Vrouwenpolder en Neeltje Jans

DOMBURG - Van 1 tot en met 15 augustus ruimen duizenden vrijwilligers in 30 etappes weer de hele Noordzeekust, van Cadzand tot Schiermonnikoog, op. Op 3 augustus is er een etappe op het strand bij Vrouwenpolder en 4 augustus bij Neeltje Jans. 

22 uur geleden
Auto en scooter komen met elkaar in botsing op de Torenweg

MIDDELBURG- Op de Torenweg heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Op de voorrangskruising met de Spinhuisweg kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter kwam ten val en werd door de ambulancedienst ter plaatse medisch onderzocht. Hij hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. 

1 dag geleden
Man (21) met kapmes in broeksband loopt slingerend onder invloed op rijbaan

MIDDELBURG- Aan Het Groene Woud is zondagmorgen een 21-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De man liep slingerend over de rijbaan en bleek onder invloed van alcohol te zijn. Tevens had de man een kapmes in zijn broeksband. De man is overgebracht naar het politiebureau. Het mes is in beslag genomen. 

1 dag geleden
Auto raakt van de weg en komt achterwaarts in sloot tot stilstand

ARNEMUIDEN- In een flauwe bocht van de A58 in de rijrichting van Vlissingen is zondagmorgen bij Arnemuiden een auto van de weg geraakt. De auto kwam achterwaarts in een sloot terecht. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de betrokken personen medisch onderzocht. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

1 dag geleden