Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goese ondernemers verwennen Daniëlles ouders: ‘Zij zijn echte kanjers’

Goese ondernemers verwennen Daniëlles ouders: ‘Zij zijn echte kanjers’

GOES - Het begint inmiddels een echte traditie te worden; de ‘Gun & Geef actie’ van het Goese ondernemersplatform ZoGoes. Tijdens de feestmaanden konden Goese ondernemers een ‘gift’ ter beschikking stellen. Op de sociale media kanalen van ZoGoes kan men dan aangeven wie zij zo’n gift gunnen. 

Ook dit jaar werd er weer massaal meegedaan, zowel door de Goese ondernemers als door de mensen die hun naasten om diverse redenen ‘een leuk extraatje’ gunden. De bedrijven TEAM Leisure en Boutique Hotel Rijks deden voor de eerste keer mee, met de gift van een overnachting én een dinerbon. Daniëlle Meulblok; “Ik dacht, dat is écht iets voor mijn ouders, laat ik een gokje wagen door op de actie te reageren. De volgende dag ontving ik al het heugelijke bericht dat de overnachting aan mijn ouders toebedeeld was. Mijn ouders zijn echte kanjers; samen met mijn man en dochtertje mogen wij momenteel bij hen in huis wonen omdat ons nieuwe huis compleet verbouwd wordt. Bij de verbouwing helpt mijn vader ook nog eens heel veel mee. Kortom, ‘er even tussenuit’ met zijn tweeën dat gun ik hen van harte!”

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Auto belandt in de sloot op de A58 bij ‘s-Heer Arendskerke

‘S-HEER ARENDSKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de A58 is vanmorgen een auto in de sloot terechtgekomen. Bij het ongeluk is tenminste één persoon gewond geraakt. 

4 uur geleden
Paul Aangeenbrug: ‘De rust in de bergen is heerlijk’

WESTKAPELLE - Paul Aangeenbrug is sinds 1993 eigenaar van Aangeenbrug Electro. Hij startte het bedrijf als eenmanszaak, dat nu is uitgegroeid tot professioneel witgoedbedrijf, met meerdere monteurs in dienst.

4 uur geleden
Kom naar de Dag van het Landschapspark

BORSELE - Pak je fiets en doe mee met de agrarische fietstocht op 4 juni met streekproeverijen, wandel met een gids of stap in de stoomtrein en ga mee terug in de tijd.

1 dag geleden
Pam Lijdsman uit Kortgene voelt zich ‘ander mens’ door publicatie eerste boek

KORTGENE - Pam Lijdsman uit Kortgene schrijft al een groot deel van haar leven. Nu is op haar 66e haar eerste, deels autobiografische boek uitgekomen: ‘Gekke jij’. “Ik heb er lang aan geschreven en nu het boek af is, voel ik me heel anders.”

1 dag geleden
Persoon belandt in sloot Sinoutskerkseweg

’S-HEER ABTSKERKE – De brandweer en ambulance zijn vannacht uitgerukt voor een persoon die in een sloot is geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Lezing over ‘De Zeeuwse Lijn’ op vrijdag 10 juni

GOES - Jan van der Male geeft een lezing over ‘de Zeeuwse Lijn’ op vrijdag 10 juni om 19.30 uur in buurthuis De Pit in Goes-Zuid. 

2 dagen geleden
Politieauto botst op zwanger hert

GOES - Een politiebus is vannacht op de A256 op een overstekend hert gereden. Het moederhert en twee babyhertjes overleefden de klap niet.

2 dagen geleden