Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goese karatevereniging succesvol

Goese karatevereniging succesvol

GOES - De afgelopen weken hebben diverse karateka’s van de Goese Karatevereniging Kyokushin Zeeland deelgenomen aan wedstrijden buiten de provincie.

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Kata dat onlangs werd gehouden in Hoogerheide nam de club deel met 8 personen. Mike Nieuwenhuizen en Lavinia Neves Salvador werden 2e in hun categorie. Aanmoedigingsprijzen waren er voor Jesper de Jong, Robin Kwekkeboom en Yaro Steglich. Vorige week nam de vereniging met maar liefst 12 personen deel aan een groot toernooi in Zoetermeer (met ruim 300 deelnemers van 40 verschillende karateclubs). Er werden een 2e plaats behaald door Esmee Krijger en Jasper Versprille en een 3e plaats door Zubair Goelamhoesein en Amélie Rits Thys.

De vereniging die al sinds 1985 actief is in Zeeland is ook tijdens de Corona lockdown actief gebleven. Zo trainde men buiten en onder het restaurant Nian Hao in Goes. Ook verzorgt men regelmatig lessen schoolkarate voor basis en voortgezet onderwijs. Volgende week houdt men haar jaarlijkse karatekamp in Burgh-Haamstede en begin juli wordt deelgenomen aan het Zomerkamp van de Nederlandse Karate Associatie op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Op 17 september organiseert de vereniging voor alle Kyokushin clubs in Nederland en België een grote strandtraining op het Noordzeestrand Neeltje Jans bij strandbar Atlantis.

Door al die activiteiten, een actief bestuur, activiteitencommissie en een team van trainers is de vereniging de afgelopen paar jaar bijna 50% gegroeid, dit terwijl veel andere verenigingen juist leden verliezen.     

Meer informatie via karategoes.nl of 06-84301268.
 

Meer uit Beveland

Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

6 uur geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

10 uur geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

11 uur geleden
Ploegenpresentatie ZRTC Theo Middelkamp in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op vrijdag 23 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. Ook het afgelopen jaar is er flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub.

11 uur geleden
Gemeente Goes organiseert evenement over jong ondernemen

GOES - Om jonge ondernemers aan te trekken, organiseert de gemeente Goes een evenement over jong ondernemen. Dit evenement is op maandag 4 en dinsdag 5 maart van 13.30 tot 16.00 uur in het pand aan de Klokstraat 7 in Goes.

14 uur geleden
Bewoners opgeschrikt door brand in garage in 's-Heer Arendskerke

's-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een brand in de garage van een woning aan de Liesbethstraat in 's-Heer Arendskerke. De brandweerlieden konden het vuur onder controle krijgen voordat het oversloeg naar het huis.

15 uur geleden
Musical 'De Jantjes' is genieten voor iedereen

GOES - Als regisseur van Muziektheater Zeeland brengt de Belgische Hugo Segers aardig wat tijd door in de auto. Zeker nu, aan de vooravond van de première van 'De Jantjes'. Dat hij deze reistijd op de koop toe neemt, is een compliment aan het toneelgezelschap. "Het is een amateurvereniging op hoog niveau", stelt Segers. Zaterdagmiddag 9 maart voeren ze 'De Jantjes' op in theater de Mythe in Goes en Vrienden van de Bode kunnen gratis entreebewijzen winnen!

1 dag geleden