Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goes-West opent wijkkast voor boodschappen

Goes-West opent wijkkast voor boodschappen

GOES - Bij wijkgebouw de Westkant aan de Evertsenstraat in Goes opent wethouder Joan Veldhuizen van de gemeente Goes zaterdag 11 maart een wijkkast voor boodschappen.

De wijkkast is een initiatief van de wijkvereniging Goes-West samen met de Ruilwinkel in Goes. De wijkkast is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Oranjefonds tijdens NLdoet. ‘En dankzij een gulle gift hebben we een mooi startbedrag ontvangen om voor de eerste periode maandverband en voorbehoedsmiddelen aan te kunnen schaffen voor in de wijkkast’, laten de initiatiefnemers weten.

De wijkkast is bedoeld voor houdbare producten, zoals groenten en soep in blik, koekjes, koffie, thee, limonadesiroop, luiers, kattenvoer, hygiënische producten zoals zeep, tandpasta, shampoo, maandverband of wasmiddel. ‘Het product moet onaangebroken zijn en mag niet over de houdbaarheidsdatum zijn. Iedereen mag iets in de kast zetten of eruit halen. Zo gaan we verspilling tegen en helpen we elkaar!’

De officiële ingebruikname van de kast is zaterdag 11 maart om 14.00 uur en iedereen is welkom tijdens dit moment.

Meer uit Beveland

Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

15 uur geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

16 uur geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

20 uur geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

22 uur geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

1 dag geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

1 dag geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

1 dag geleden