Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goes verlengt coronamaatregelen in de binnenstad

Goes verlengt coronamaatregelen in de binnenstad

GOES - De gemeente Goes verlengt de coronamaatregelen in de binnenstad.

Het gemeentebestuur heeft deze in juli in het leven geroepen. Deze zijn nu verlengd tot 15 januari volgend jaar. 

Doel is om iedereen op ‘een gezellige, maar veilige manier te ontvangen in de binnenstad’ door zoveel mogelijk ruimte te creëren. 

Uitbreiding

De belangrijkste maatregelen zijn de uitbreiding van het voetgangersgebied, extra fietsparkeerplaatsen, de inzet van verkeersregelaars, zo min mogelijk uitstallingen in smalle straten en grotere terrassen voor ondernemers. 

Fietsparkeerplaats

De fietsparkeerplaats op het Damplein wordt kleiner, omdat de gemeente denkt dat minder mensen met de fiets komen in het najaar. Er komt een ontwerp voor deze plek, in overleg met de ondernemers rond het Damplein. De gemeente onderzoekt de komende maanden of de maatregelen definitief kunnen worden. 

Meer uit Beveland

Kleindochter Leala opent keramiekatelier Ine Haring in Ambachtscentrum Goes

GOES - Leala heeft het keramiekatelier van haar oma Ine Haring geopend in het ambachtscentrum in Goes.

12 uur geleden
Burgernet stopt in september met sms en spraakbericht

DEN HAAG - Burgernet zal binnenkort alleen nog via de app berichten versturen over zoekacties rond inbraken, berovingen, vermiste personen en andere zaken waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd. De meldingen via sms en spraakberichten komen daarmee te vervallen.

14 uur geleden
Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

20 uur geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

1 dag geleden
Man (34) vernielt ruit en steelt bestelbus in Goes

GOES - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren na een achtervolging aangehouden in Steenbergen. De man zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. 

1 dag geleden
Grote brand Oudelande aangestoken; bewoner (51) aangehouden

OUDELANDE - Voor de brand die donderdagmorgen vroeg een schuur met tientallen caravans verwoestte in Oudelande gaat de politie uit van brandstichting. De 51-jarige bewoner van het naastgelegen huis, dat ook beschadigde raakte, is aagehouden. Hij zit vast voor verhoor.

1 dag geleden
Traumahelikopter naar ongeluk op boerderij bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in ‘s-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

1 dag geleden