Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goes krijgt alsnog een extra lange kermis

Goes krijgt alsnog een extra lange kermis

GOES - Goes krijgt dit jaar alsnog een kermis. Vorige week leek alles al in kannen en kruiken, maar burgemeester Margo Mulder trapte donderdag even op de rem. 

Ze zei eerst naar de aanvraag van de ondernemers te willen kijken. Dat heeft ze nu gedaan. Ze heeft een vergunning gegeven voor een kermis van 25 september tot en met 8 oktober op het terrein van de Zeelandhallen. 

Groen

De Veiligheidsregio Zeeland heeft ook naar de aanvraag gekomen en is akkoord. De kermis in augustus kon niet doorgaan, omdat Goes toen te maken had met een uitbraak van het coronavirus. Nu staan alle dashboardcijfers op groen. 

Huishouden

Op het terrein van de Zeelandhallen komen speciale looproutes en er zijn brede looppaden. Bezoekers boven de achttien jaar mogen alleen met elkaar in een attractie als zij uit hetzelfde huishouden afkomstig zijn. Onder de achttien jaar maakt dat niet uit. Zij krijgen bij binnenkomst een speciaal polsbandje. 

Veilig

De kermis staat er extra lang, omdat bezoekers dan worden verspreid. “We zien voldoende redenen om de kermis op een andere, maar veilige manier te laten doorgaan. De locatie en maatregelen zullen de kermis anders dan anders maken, maar we zijn blij dat het op deze manier en op dit moment wel kan.”

Meer uit Beveland

Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

5 uur geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

1 dag geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 dag geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

2 dagen geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

2 dagen geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

2 dagen geleden