Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goes koopt zeven extra AED's om hartveilig te zijn

Goes koopt zeven extra AED's om hartveilig te zijn

GOES - De gemeente Goes hangt nog zeven automatische defibrillatoren op om honderd procent hartveilig te zijn.

Er hangen al 43 van de apparaten waarmee de ruim 600 burgerhulpverleners na een infarct eerste hulp kunnen verlenen bij een hartstilstand. De eerste zes minuten zijn dan cruciaal. 

ZLM

Goes gaat nu voor honderd procent dekking met nog eens zeven defibrillators. Deze komen te hangen bij het ZLM-kantoor, de Krukweg in het Goese Meer, in Wolphaartsdijk aan de Veerweg, in Kloetinge bij de Kapelseweg en Tervatenseweg en in nieuwbouwwijken Aria, Westerschans en Goese Diep. 

Kosten

De kosten van de AED's zijn 16.380 euro. Daarbovenop komt nog 5400 euro voor nieuwe techniek in buitenkasten, 4785 euro voor het vervangen van drie AED’s en enkele kleine uitgaven. 

Meer uit Beveland

Margo Mulder neemt 22 juni afscheid als burgemeester van Goes

GOES - Op donderdag 22 juni neemt burgemeester Margo Mulder na bijna vijf jaar afscheid van de gemeente Goes.

2 uur geleden
Ovezande zindert nog na van 41e Klomppop

OVEZANDE - Ook de 41e editie van Klomppop in Ovezande is geslaagd. Drie dagen lang, van afgelopen vrijdag tot en met pinksterzondag, was het in het zonnetje genieten van muziek, theater en slangen (!) op het terrein van sportpark De Fazant.

1 dag geleden
Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

1 dag geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

3 dagen geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

3 dagen geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

3 dagen geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

4 dagen geleden