Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goes geniet op en top van kermis

Goes geniet op en top van kermis

GOES - De kermis in Goes is in volle gang.

Nog tot en met donderdag (18 augustus) zijn de attracties te vinden op verschillende locaties in het stadshart. De afgelopen jaren moesten de exploitanten vanwege de coronamaatregelen voor extra ruimte uitwijken naar de rand van de stad, het terrein bij de Zeelandhallen.

Meer uit Beveland

Training ‘Een held met je geld!’ voor jongvolwassenen

Soms is het lastig om goed uit te komen met je geld. Want hoe zorg je ervoor dat je genoeg geld hebt om rekeningen te betalen, hoe spaar je voor leuke dingen? En hoe voorkom je dat je schulden krijgt

7 uur geleden
Waterschap: ‘Water uit sloten, vijvers en kreken weer beschikbaar voor gebruik’

Door de neerslag van de afgelopen weken kan waterschap Scheldestromen het onttrekkingsverbod voor oppervlaktewater in Zeeland opheffen.

14 uur geleden
Onttrekkingsverbod oppervlaktewater opgeheven

MIDDELBURG - Het dagelijks bestuur van waterschap Scheldestromen heeft het onttrekkingsverbod oppervlaktewater opgeheven. Door de neerslag van de afgelopen weken is het peil in waterlopen gestegen. Neerslag en dalende temperaturen helpen de natuur herstellen waardoor ook waterkwaliteitsproblemen in ernst en hoeveelheid zijn afgenomen.

14 uur geleden
Wat vinden inwoners Borsele van nieuwe kerncentrales?

HEINKENSZAND - Inwoners van ‘s-Heerenhoek, Nieuwdorp, Borssele en Lewedorp kunnen tijdens bijeenkomsten op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober hun mening geven over de eventuele realisatie van twee nieuwe kerncentrales. De Borselse burgemeester Gerben Dijksterhuis en wethouder Kees Weststrate gaan met de inwoners in gesprek.

17 uur geleden
Weekeinde brengt wisselvallig weer

Voor het weekeinde verwacht weerbureau Weeronline wisselvallig weer. 

19 uur geleden
Gemeente Goes haalt vanaf 2023 mogelijk minder vaak restafval op

GOES - Als de gemeenteraad in november akkoord gaat, verandert de afvalinzameling in de gemeente Goes in 2023. Het restafval wordt dan vierwekelijks aan huis opgehaald, in plaats van tweewekelijks. Ook het inzamelen van plastic, metalen verpakkingen en drankenkartons verandert dan.

1 dag geleden
Goes: ‘Veel animo voor bedrijvenpark Deltaweg’

GOES - De eerste inventarisatieronde levert 31 geïnteresseerden op voor een kavel op het in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark Deltaweg bij Goes. Dat meldt de gemeente Goes donderdag. Ze is tevreden over deze hoeveelheid belangstelling.

1 dag geleden