Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Glasvezelinternet binnen handbereik voor bedrijventerreinen in gemeente Goes

Glasvezelinternet binnen handbereik voor bedrijventerreinen in gemeente Goes

GOES - Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen De Poel en Stationspark in Goes kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 2 juli 2022 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen in de gemeente Goes.

In de woonwijken van Goes legt DELTA Netwerk op dit moment al glasvezel en zij wil op de bedrijventerreinen ook een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen dat beschikbaar is voor iedereen.

Voor iedereen bereikbaar ?
“Wij vinden het belangrijk dat supersnel en betaalbaar internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus hebben we voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Ook de woningen op de geselecteerde bedrijventerreinen nemen we mee inclusief een aanbod voor telefonie en televisie. Laten we er samen voor zorgen dat ook jullie binnenkort aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk. Met elkaar, voor elkaar!” aldus Thomas Vernee, Project Manager DELTA Netwerk.

Samenwerking?
Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Door samenwerking met diverse telecomaanbieders uit de regio zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen in Goes binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel. Wilt u weten of glasvezelinternet via DELTA Netwerk voor u beschikbaar komt? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zeeland. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in gemeente Goes.?

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Auto belandt in de sloot op de A58 bij ‘s-Heer Arendskerke

‘S-HEER ARENDSKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de A58 is vanmorgen een auto in de sloot terechtgekomen. Bij het ongeluk is tenminste één persoon gewond geraakt. 

3 uur geleden
Paul Aangeenbrug: ‘De rust in de bergen is heerlijk’

WESTKAPELLE - Paul Aangeenbrug is sinds 1993 eigenaar van Aangeenbrug Electro. Hij startte het bedrijf als eenmanszaak, dat nu is uitgegroeid tot professioneel witgoedbedrijf, met meerdere monteurs in dienst.

4 uur geleden
Kom naar de Dag van het Landschapspark

BORSELE - Pak je fiets en doe mee met de agrarische fietstocht op 4 juni met streekproeverijen, wandel met een gids of stap in de stoomtrein en ga mee terug in de tijd.

1 dag geleden
Pam Lijdsman uit Kortgene voelt zich ‘ander mens’ door publicatie eerste boek

KORTGENE - Pam Lijdsman uit Kortgene schrijft al een groot deel van haar leven. Nu is op haar 66e haar eerste, deels autobiografische boek uitgekomen: ‘Gekke jij’. “Ik heb er lang aan geschreven en nu het boek af is, voel ik me heel anders.”

1 dag geleden
Persoon belandt in sloot Sinoutskerkseweg

’S-HEER ABTSKERKE – De brandweer en ambulance zijn vannacht uitgerukt voor een persoon die in een sloot is geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Lezing over ‘De Zeeuwse Lijn’ op vrijdag 10 juni

GOES - Jan van der Male geeft een lezing over ‘de Zeeuwse Lijn’ op vrijdag 10 juni om 19.30 uur in buurthuis De Pit in Goes-Zuid. 

2 dagen geleden
Politieauto botst op zwanger hert

GOES - Een politiebus is vannacht op de A256 op een overstekend hert gereden. Het moederhert en twee babyhertjes overleefden de klap niet.

2 dagen geleden