Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gezondheidstest voor 65-plussers in Poortvliet en Oud-Vossemeer

Gezondheidstest voor 65-plussers in Poortvliet en Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER/POORTVLIET - In samenwerking met SportZeeland nodigt de gemeente Tholen alle 65-plussers in Poortvliet en Oud-Vossmeer uit voor een gratis gezondheidstest op dinsdag 21 mei. In de ochtend kan men terecht in 't Ouwe Raed'uus in Poortvliet. In de middag vindt het plaats in het dorpshuis De Vossenkuil in Oud-Vossemeer.

Meer uit Tholen

Dit kun je zaterdag verwachten van het Thools Muziekfestival in Smerdiek

SINT-MAARTENSDIJK - Liefhebbers van blaas- en slagwerkmuziek: opgelet! De vijf muziekverenigingen op Tholen organiseren zaterdagmiddag het Thools Muziekfestival op de Markt in Sint-Maartensdijk. Het festival bestaat uit zes concerten en duurt van 14.00 tot 18.30 uur.

6 uur geleden
Kruispunt Nieuwe Postweg (N286) hele weekend dicht door werkzaamheden

THOLEN - Het kruispunt van de Reimerswaalseweg met de Nieuwe Postweg (N286) in Tholen is het hele weekend niet bereikbaar. Een aannemer voert in opdracht van de Provincie Zeeland werkzaamheden uit. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van gele omleidingsborden.

14 uur geleden
Flinke onweersbuien en kans op hagel: Code geel voor vrijdag én zaterdag

ZEELAND - Het KNMI waarschuwt voor hevige onweersbuien die vrijdag en zaterdag over het land trekken. Hierbij kan veel regen vallen en mogelijk ook hagel. Vanaf vrijdagmiddag is daarom code geel van kracht door het hele land.

1 dag geleden
Brullende vrachtwagens voor mensen met beperking tijdens 19e Truckersrit

THOLEN - Op zaterdag 25 mei zal de 19e Truckersrit worden gereden over het eiland Tholen. Tijdens deze rit worden mensen met een beperking in het zonnetje gezet. De rit start bij DAC de Schutse te Oud-Vossemeer rond 12.00 uur. Vrachtwagens staan geparkeerd in de Gankelweg en op de Vogelsangsedijk zodat de wegen toegankelijk blijven voor verkeer. 

1 dag geleden
Brand in pijpleiding voor houtzaagsel bij bedrijf aan Curieweg

THOLEN - Bij een bedrijf aan de Curieweg is donderdagmorgen brand ontstaan. Het vuur brak uit in een pijpleiding die houtmot naar de kachel transporteert. De brandweer rukte met spoed uit, maar de medewerkers van de firma wisten de vlammen zelf onder controle te krijgen.

1 dag geleden
Huizenprijzen op hoogste niveau ooit, record uit 2022 verbroken

ZEELAND - De prijzen van bestaande koopwoningen gaan door het dak. Het record van twee jaar geleden is officieel verbroken. In april 2024 lagen de huizenprijzen voor het eerst hoger dan de vorige piek in juli 2022. Dat blijkt uit de prijsindex van bestaande particuliere koopwoningen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster.

1 dag geleden
Het Roosevelt Debat groot succes: 'Prachtig dat Oud-Vossemeer het organiseerde'

OUD-VOSSEMEER - De Stichting Roosevelt Oud-Vossemeer is zeer tevreden met het verloop van het debat van donderdag. Er was een hoge opkomst, uitstekende sprekers en een levendige discussie. Verrassend waren de studenten die de deels voormalige Tweede Kamerleden af en toe van advies voorzagen. De discussie verliep op basis van stellingen.

2 dagen geleden