Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gezochte man in Middelburg verdachte van winkeldiefstal

Gezochte man in Middelburg verdachte van winkeldiefstal

MIDDELBURG - De man die woensdagmiddag gezocht werd in het centrum van Middelburg, was de verdachte van een winkeldiefstal die kort daarvoor had plaatsgevonden.

Rond 13.45 uur verspreidde de politie via Burgernet een bericht met de vraag om uit te kijken naar de man. Bij de politie was gemeld dat tussen 13.30 en 13.45 uur een diefstal had plaatsgevonden in een zaak voor herenmode aan de Lange Delft. Van de dader was een signalement bekend en dit werd via Burgernet verspreid. De politie riep mensen op om uit te kijken naar een blanke man.

Bij de hoek van de Lange Delft - Korte Delft - Nieuwstraat werd even later een verdachte getraceerd. Deze werd aangehouden en rond 14.15 uur in een politieauto weggebracht voor verder onderzoek. De persoon had spullen bij zich waarvan nu wordt uitgezocht of deze van diefstal afkomstig zijn.

Meer uit Middelburg

Onderzoek naar haalbaarheid brede school en woningen voor Dauwendaele

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg en woningcorporatie Woongoed Middelburg onderzoeken of het haalbaar is om nieuwbouw van basisscholen en woningen in Dauwendaele te realiseren. 

18 uur geleden
Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

1 dag geleden
Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Vlissingen.

1 dag geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

3 dagen geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

3 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

4 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

4 dagen geleden