Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gezellige rommeltocht door de straten van Sint Philipsland en Anna Jacobapolder ondanks de regen

Gezellige rommeltocht door de straten van Sint Philipsland en Anna Jacobapolder ondanks de regen

SINT PHILIPSLAND - De tweede editie van de Rommeltocht Flupland is vandaag ondanks de regen van start gegaan. Deelnemers verkopen hun spulletjes vanuit hun eigen voortuin of garage. Belangstellenden kunnen een plattegrond met de deelnemende adressen ophalen bij de plaatselijke supermarkt Spar of Dorpshuis de Wimpel.

Het weer is vandaag niet geweldig toch ging vanochtend om 10.00 uur voor de tweede keer de Rommeltocht van start in Flupland. Inwoners verzamelden spulletjes die zij niet meer wilden, om deze vervolgens voor hun huis te verkopen. De tocht loopt door de straten van Sint Philipsland, Anna Jacobapolder en De Sluis. 

Bezoekers van de Rommeltocht zijn tot 16 uur welkom. De plattegronden met de deelnemende adressen liggen klaar in Sint Philipsland bij Dorpshuis De Wimpel en Supermarkt Spar.

Voor Anna Jacobapolder en de Sluis is er de mogelijkheid gezamenlijk te verkopen op een eigen kleedje bij het Kraampje van Wisse aan de Langeweg 55b.

Meer uit Tholen

'Het Glazen Ei' keert tien jaar na dato weer terug naar Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Tien jaar na dato keert het evenement ‘Het Glazen Ei’ weer terug naar Oud-Vossemeer. Stichting Stavoord6 organiseert voor de vierde keer het evenement. 

15 uur geleden
Fiets breekt in twee bij ongeval Tholen: moeder en kind gewond

THOLEN – Een moeder en kind zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Molenvlietsedijk in Tholen. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

1 dag geleden
Slechte weersvoorspelling gooit roet in het eten voor rommelmarkt Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK - De rommelmarkt die aanstaande zaterdag zou plaatsvinden bij Het Baken van Tholen in Sint Maartensdijk is geannuleerd. De markt is verzet naar zaterdag 6 mei.

1 dag geleden
Meer inwoners in de gemeente Tholen recht op vergoedingen

THOLEN - Meer inwoners in de gemeente Tholen hebben sinds dit jaar recht op gemeentelijke vergoedingen: bijzondere bijstand. Het gaat om inwoners met een inkomen tot en met 130 procent van de bijstandsnorm. De gemeenteraad verhoogde de inkomensgrens voor deze vergoedingen van 110 procent naar 130 procent van de bijstandsnorm. 

1 dag geleden
Scoren voor het goede doel: VV Vosmeer doneert geld voor iedere goal

OUD-VOSSEMEER - Stichting Westerlicht, die in januari de deuren opende in Tholen, kan komende weken rekenen op veel steun. Zowel basisschool De Ark, als voetbalvereniging VV Vosmeer zamelen geld in voor dit goede doel. 

2 dagen geleden
Werkzaamheden derde ontsluiting Tholen hervat: plaatsing twee 'bypasses'

THOLEN - De werkzaamheden voor de derde ontsluiting Tholen zijn hervat. De afgelopen weken voerde Heijmans nabij de N286 herstelwerkzaamheden uit die noodzakelijk waren als gevolg van de stillegging. Het bedrijf is deze week begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Zo worden er eerst twee bypasses aangelegd. 

2 dagen geleden
Après-skiën voor het goede doel bij Café An de Slôôve

SINT-ANNALAND - Café An de Slôôve en stichting Vrienden van Siem slaan de handen ineen. Voor het goede doel organiseren zij op 25 maart een heuse après-skiparty. 

2 dagen geleden