Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gezellige en muzikale Sinterklaasconcert met Concordia [FOTOALBUM]

Gezellige en muzikale Sinterklaasconcert met Concordia [FOTOALBUM]

THOLEN - Afgelopen zaterdag verwelkomde Muziekvereniging Concordia Sinterklaas en zijn vrolijke pieten voor het jaarlijkse Sinterklaasconcert in hun eigen muziekgebouw. De zaal stond vol en jong en oud genoten van het gezellige en muzikale feest.

Meer uit Tholen

Zeeuwse agenten betrokken bij actie tegen 's werelds grootste hackersgroep

WEST-BRABANT/ZEELAND - De politie Zeeland-West-Brabant heeft een belangrijke rol gespeeld in een internationaal politieonderzoek naar de hackersgroep Lockbit. Dit onderzoek resulteerde vandaag in een internationale politieactie, waarbij in totaal 34 servers offline zijn gehaald en er twee aanhoudingen zijn verricht.  

9 uur geleden
Met korting samen reizen met de trein? Voortaan heb je daar een code voor nodig

WEST-BRABANT/ZEELAND - De Samenreiskorting van de NS gaat op de schop. Vanaf vandaag moeten reizigers die gebruik willen maken van de 40 procent korting hun ticket kopen via een speciale code. Die code moet gegeven worden door de medereiziger die een abonnement heeft. Zo worden reizigers die samen met de trein gaan en gebruikmaken van de Samenreiskorting voortaan aan elkaar gekoppeld.

13 uur geleden
Vanaf vandaag valt de belastingaanslag op de (digitale) deurmat

THOLEN - Tholenaren ontvangen deze week de belastingaanslag van Sabewa Zeeland. In deze aanslag staat hoeveel belasting je voor dit jaar moet betalen aan de gemeente en het waterschap. Het aanslagbiljet is vernieuwd en de informatie op de achterzijde is aangepast. Hierop staat onder andere hoe je bezwaar kunt maken tegen de belastingaanslag. 

17 uur geleden
Deze vrijwilligers geven honderden bomen in Sint-Annaland een tweede kans

SINT-ANNALAND - Vrijwilligers hebben woensdag 14 februari meer dan 400 boompjes gered uit het Stallands bos. Voor de eerste keer hield MeerBomenNu een oogstdag op Tholen. Tijdens zo'n dag worden zaailingen verplaatst of uitgedeeld aan mensen, zodat ze elders een tweede kans krijgen om beter te groeien.

1 dag geleden
Thoolse Emese (25) brengt nieuw boek uit: 'Het avontuur van Haas'

THOLEN - Onlangs is het nieuwste boek van Emese Timmermans (25) uit Tholen verschenen. Haar boek De Zwarte Ridder en het Tandenbos - Het avontuur van Haas werd vorige maand gepubliceerd. Emese is beroepsmilitair in het dagelijks leven en deelt haar passie voor sport op sociale media.

2 dagen geleden
Tholen loopt in Zeeland voorop met elektrische auto's en warmtepompen

THOLEN - Tholen bevindt zich in de 'subtop' van alle Zeeuwse gemeenten wat betreft duurzame voorzieningen. Onze gemeente loopt voorop met elektrische auto's en warmtepompen in vergelijking met de rest. Maar wat betreft het aantal zonnepanelen presteren we gemiddeld.

2 dagen geleden
Aan de keukentafel met Kees van Male: 'Bergen op Zoom heeft gruwelijk veel te bieden' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Kees van Male, voorzitter van ondernemersvereniging Sterck.

2 dagen geleden