Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gewonden bij botsing op Molendijk bij Yerseke

Gewonden bij botsing op Molendijk bij Yerseke

YERSEKE - Twee personen zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing tussen auto’s op de Molendijk in Yerseke.

Ter hoogte van de kruising met de Molendijkseweg kwamen rond 12.30 uur twee personenauto’s en een bestelauto met elkaar in botsing. Er kwamen drie ambulanceteams ter plekke om de verschillende betrokkenen te onderzoeken. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

De bestelauto kon verder rijden, maar de andere twee voertuigen zijn weggesleept. Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke deels gestremd. De politie en wegbeheerders probeerden het verkeer om beurten langs de ongevalslocatie te leiden, maar desondanks ontstonden er lange files. Rond 13.30 uur konden de auto’s worden afgevoerd.

Meer uit Reimerswaal

A58 in beide richtingen dicht vanwege persoon op viaduct

KAPELLE - De A58 is vanochtend in beide richtingen afgesloten geweest ter hoogte van Kapelle. De hulpdiensten waren ter plekke bij een suïcidaal persoon.

12 uur geleden
Verkoeling zoeken in Reimerswaal en Kapelle

We zochten de afgelopen dagen massaal verkoeling langs de Kapelse en Reimerswaalse kust. Op de promenade van Wemeldinge is aan de berm goed te zien hoe droog het is. Deze week zou het koeler en natter moeten worden.

2 dagen geleden
Jongeren worden onwel na pechgeval met bus bij Kapelle

KAPELLE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A58 ter hoogte van Kapelle. Eenmaal ter plaatse bleek het om onwel geworden passagiers van een touringcar te gaan. 

5 dagen geleden
Kapelle heeft Wemeldingeloop in Nationale Sportweek

WEMELDINGE - Op zaterdag 17 september is de 4e Wemeldingeloop. 

5 dagen geleden
Informatieavond over ontwerp Zanddijk Yerseke

YERSEKE - De Zanddijk-Molendijk is de route van en naar Yerseke. Op dit moment is de weg niet veilig genoeg. Daarom heeft de provincie besloten de Zanddijk te verbreden en een nieuwe verbindingsweg te maken naar Yerseke en bedrijventerrein Olzendepolder.

6 dagen geleden
Gemeente waarschuwt voor asbest bij sloop sportcentrum Groene Woud

KAPELLE - De sloop van het voormalige, asbesthoudende sportcentrum Groene Woud aan de Vroonlandseweg in Kapelle is begonnen. ‘De afgelopen periode vond er op het met bouwhekken afgezette sloopterrein en in het pand, buiten werktijden, vandalisme door jeugd plaats’, aldus de gemeente Kapelle. Daarom brengt de gemeente afzetlint met een asbestwaarschuwing aan.

1 week geleden
Dijkbrand in Yerseke trekt publiek

YERSEKE - De brandweer moest dinsdagmiddag uitrukken voor een buitenbrand aan de Ankerweg in Yerseke. Daar stond een stuk dijk in brand en dat trok aardig wat toeschouwers.

1 week geleden