Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gewonde en naakte man (21) aangetroffen op Roozenburglaan, mogelijk beroofd

Gewonde en naakte man (21) aangetroffen op Roozenburglaan, mogelijk beroofd

MIDDELBURG - In de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag werd er een gewonde, naakte man aangetroffen op de Roozenburglaan in Middelburg. De 21-jarige Bredanaar werd naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd.

Rond 05.45 uur troffen voorbijgangers een gewond, naakte man aan in de Roozenburglaan in Middelburg. De voorbijgangers verleenden eerste hulp aan de man en belden 112. Zowel de politie als ambulance kwam met spoed ter plaatse. De man was gewond en niet goed bij zijn positieven. Hij is met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten deden onderzoek in de straat en troffen, verderop van de plek waar de man had gelegen, kleding aan die mogelijk van hem was. Daarom is de kleding in beslag genomen voor onderzoek. 

De identiteit van de gewonde man was enige tijd niet bekend. Inmiddels weet de politie dat het om een 21-jarige inwoner van Breda gaat. Hij is uit het ziekenhuis ontslagen en herstelt thuis van zijn verwondingen. De man is echter nog niet in staat om een verklaring af te leggen. Zodra dat mogelijk is wordt hij gehoord. De politie weet namelijk nog niet wat er exact gebeurd is. Daarom stelt de recherche een onderzoek in. Eén van de scenario’s waar de politie rekening mee houdt is dat de man gewond is geraakt tijdens een beroving. 


Meer uit Middelburg

Buurt- en beweegfeest met heropening paviljoen én opening van een grootse en nieuwe activiteit op Speelhof Hoogerzael

MIDDELBURG - Op zaterdag 3 juni vanaf 10.30 organiseert Speelhof Hoogerzael in samenwerking met Middelburg Beweegt, het Buurt- en beweegfeest. Behalve een uitgebreid beweegprogramma voor jong en oud, wordt op deze dag het paviljoen heropend.

12 uur geleden
Brandweer Arnemuiden blust buitenbrand

ARNEMUIDEN – De brandweerlieden van Arnemuiden hebben woensdagmiddag een buitenbrand geblust langs het spoor. De brandweerlieden werden omstreeks 17.10 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Steigerweg in Arnemuiden. Ze kwamen zonder spoed ter plaatse.

13 uur geleden
Twee weekenden Jazz in Zeeland

MIDDELBURG/TERNEUZEN - Het aftellen is begonnen want in juni is het zover! Twee weekenden vol jazzmuziek in Terneuzen en Middelburg. Waar de meeste festivals op een locatie plaats vinden, weet ZeelandJazz Festival het voor elkaar te krijgen om op twee locaties jazzmuziek tot leven te brengen.

13 uur geleden
550.000 m³ extra zand voor strand van Westkapelse Zeedijk

WESTKAPELLE - In juni 2023 werkt Rijkswaterstaat op het strand voor de Westkapelse Zeedijk aan het onderhoud van de kust. Met baggerschepen brengt Rijkswaterstaat in totaal 550.000 kubieke meter zand aan op het strand, tussen de Baaiweg en de Hogeweg.Met deze strandsuppletie wordt de kustlijn op z’n plek gehouden en blijft Walcheren goed beschermd tegen de zee.

17 uur geleden
Herinrichting parkeerterrein de Bucksweg

WESTKAPELLE - Gemeente Veere gaat et parkeerterrein langs de Bucksweg in Westkapelle herinrichten. De gemeente huurt voor een periode van 30 jaar de kustparkeerterreinen van het waterschap. Het doel van de herinrichting is om een eenduidig parkeerbeleid langs de Veerse kust te kunnen voeren. Ook wil de gemeente de onthaalfunctie van de kustparkeerterreinen versterken. Een bezoek aan het strand begint namelijk al op het parkeerterrein.

17 uur geleden
Soroptimisten maken gastlessen op scholen mogelijk

MIDDELBURG/VLISSINGEN - De afgelopen twee jaar heeft Soroptimist club Walcheren IMC Basis financieel gesteund. Op 30 mei is symbolisch een cheque van maar liefst 12.500 euro overhandigd aan twee afgevaardigden van IMC Basis.

1 dag geleden
100 jaar Veere in grafiek

VEERE - Vanaf 10 juni 2023 is in Museum Veere de tentoonstelling 100 jaar Veere in grafiek te zien. Hiermee geeft het museum een herwaardering aan de grafische kunst in het algemeen en de Veerse grafiek in het bijzonder.

1 dag geleden