Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gewonde bij ongeval De Willem Ruysstraat

Gewonde bij ongeval De Willem Ruysstraat

VLISSINGEN – Bij een ongeval in Vlissingen is een persoon gewond geraakt. Een andere betrokkene is nagekeken door het ambulancepersoneel. 

De politie en ambulancedienst werden vandaag omstreeks 12.50 uur opgeroepen voor een ongeval op De Willem Ruysstraat in Vlissingen. Op het fietspad was een ongeval gebeurd. Hierbij raakte één persoon gewond.

De gewonde is door een medewerker van een rapid responder van de ambulancedienst onderzocht. Daarna is zij opgehaald door een ambulance om naar het ziekenhuis gebracht te worden. Een andere betrokkene is ook onderzocht. Dit persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Meer uit Vlissingen

Er komen veertien herenhuizen bij het Dokter Stumphiuspark

VLISSINGEN - Bij het Dokter Stumphiuspark in het Scheldekwartier komen veertien herenhuizen. Het bouwplot 'De Touwslagerij - Parkzijde' wordt gerealiseerd door Zeeuwse Vastgoed B.V. en Bouwgroep Peters. De bouw van de woningen begint naar verwachting begin 2025. Vanaf september worden de herenhuizen te koop aangeboden.

11 uur geleden
Claude is Ambassadeur van de Vrijheid 2024

VLISSINGEN - Claude is dit jaar één van de Ambassadeurs van de Vrijheid en treedt behalve op het Bevrijdingsfestival Zeeland op in de provincies Groningen, Limburg en Utrecht. Claude Kiambe (20) vluchtte op zijn 9e met zijn moeder, drie broers en drie zussen vanuit Congo naar Nederland. Ze vestigden zich in een asielzoekerscentrum in Alkmaar en verhuisden later naar Enkhuizen. "Mijn vrijheid is dat we leven in een land waar je niet hoeft te vrezen voor je veiligheid"

12 uur geleden
Auto botst op lijnbus Koudekerkseweg, bestuurder aangehouden

VLISSINGEN - Op de Koudekerkseweg in Vlissingen is dinsdagmiddag een personenauto op een lijnbus gebotst. De bestuurder is meegenomen door de politie.

1 dag geleden
Kathleen Ferrier verzorgt Van Randwijklezing in de Sint Jacobskerk

Vlissingen - Het Bevrijdingsfestival Zeeland heeft aangekondigd dat de voormalige politica en mensenrechtenactiviste Kathleen Ferrier dit jaar de Van Randwijklezing zal uitspreken. De lezing, die plaatsvindt in de Sint Jacobskerk te Vlissingen op zondag 5 mei 2024, vormt een hoogtepunt van het Bevrijdingsfestival Zeeland 2024, waarin de vrijheid wordt gevierd.

1 dag geleden
Esra Jonckman gaat naar de finale van het Prinses Christina Concours

VLISSINGEN - Blokfluitiste Esra Jonckman (15) uit Vlissingen gaat naar de finale van het Prinses Christina Concours die op zondag 12 mei wordt gehouden in concertzaal Amare in Den Haag. Het jaarlijkse concours is er speciaal voor jonge muzikanten in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar. Esra doet mee in de categorie 12 tot en met 14 jaar. 

1 dag geleden
Voor elk wat wils op het Bevrijdingsfestival Zeeland

VLISSINGEN - De Stichting Bruisend Zeeland die dit jaar voor het eerst het Bevrijdingsfestival Zeeland organiseert is er klaar voor. "We hebben een mooie gevarieerde programmering," vertelt Robert Waverijn van de Bruisend Zeeland. "Het aanbod aan artiesten is zeer divers, echt voor elk wat wils. Het is hard werken geweest om het festival in een relatief korte periode te organiseren. Nu maar hopen dat het mooi weer is, de voorspellingen veranderen nog van dag tot dag."

2 dagen geleden
Groene Ster verliest in eigen huis van Scagha'66

VLISSINGEN - In de eigen Baskensburg ging de ploeg van Hoessein Bouzambou met 2-5 onderuit tegen promovendus Scagha'66. Door deze nederlaag en de winst van concurrent HV/Veerhuys lijkt plek één in de Degradatiepoule verspeeld. Voor de Vlissingers waren Karim Boughaba en Istvan Bakx trefzeker.

2 dagen geleden