Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gewonde bij eenzijdig ongeval Deltaweg (A256) Goes

Gewonde bij eenzijdig ongeval Deltaweg (A256) Goes

GOES – Bij een eenzijdig ongeval op de Deltaweg (A256) ter hoogte van Goes is dondermorgenvroeg een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 5.00 uur ter hoogte van de Zeelandhallen in Goes. Door onbekende oorzaak was de auto in de slip geraakt. Hierdoor kwam de auto overdwars op de weg te staan. De bestuurder raakte gewond.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis. De politie is ter plaatse geweest om de locatie van het ongeval af te zetten. De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Meer uit Beveland

Familie en burgemeester leggen bloemen bij herdenking verzetsheld Marien de Groot in Goes

GOES - Bij zijn graf in Goes hebben familie en burgemeester Cees van den Bos zaterdagmiddag herdacht dat verzetsheld Marien de Groot tachtig jaar geleden is gefusilleerd. 'De Duitsers hebben hem zonder proces doodgeschoten in de bossen bij Woensdrecht', laat Peter van Dijk weten namens de kinderen en kleinkinderen van Goese verzetstrijders.

4 uur geleden
Rubriek Goes Gezien: Stilstaan bij poortjes station

We herdenken 4 mei de mensen die door oorlogsgeweld zijn omgekomen. Monumenten en plaquettes zijn daarbij - oneerbiedig gezegd, maar goed bedoeld - handige hulpmiddelen. Je kunt er letterlijk bij stilstaan en bloemen leggen zonder dat iemand dat vreemd vindt. 

10 uur geleden
Op de werkvloer bij uitvoerder Julien van Zelst

's-HEER ARENDSKERKE - Na tien jaar kennis en ervaring opdoen in de bouw als timmerman, kon Julien van Zelst (30) al jong doorgroeien tot uitvoerder. Hij vindt timmerman een prachtig vak, en werkt nog graag mee, maar de Vlissinger is er trots op sinds twee jaar uitvoerder te zijn bij aannemingsbedrijf Fraanje in 's-Heer Arendskerke. Hij gaat de hele provincie door voor zijn werk in de particuliere woningbouw.

11 uur geleden
Porsche vliegt uit bocht in Goes: Bestuurder mogelijk onder invloed van cocaïne [UPDATE]

GOES - De politie heeft zaterdagmorgen een bestuurder van een Porsche Cayenne aangehouden nadat hij betrokken was bij een crash op de A256 bij Goes. De man was mogelijk onder invloed van cocaïne.

13 uur geleden
Treinverkeer lag vannacht stil door dodelijke aanrijding bij 's Heer Arendskerke

'S-HEER ARENDSKERKE - Door een dodelijk treinincident bij 's-Heer Arendskerke was het treinverkeer gisterenavond en -nacht gestremd. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse.

14 uur geleden
SHV de Bevelanden krijgt steeds meer hulpvragen vanwege schulden

GOES - De schuldhulpverleningsorganisatie SHV Zeeland van het Leger des Heils biedt in de Bevelanden schuldhulpbegeleiding en administratieve ondersteuning. De ruim 40 vrijwilligers zijn getraind om mensen met financiële zorgen zo goed mogelijk te helpen en bij te staan. 

1 dag geleden
Beleef vervlogen tijden bij historische winkelroute Ovezande

OVEZANDE - De organisatie achter het jubileumjaar '700 jaar Ovezande' presenteert op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, een historische winkelroute door het dorp. Wandelaars gaan, zelfstandig of onder leiding van een gids, terug in de tijd. Naar de jaren '50 tot en met '80 van de vorige eeuw om precies te zijn. "Ovezande had in deze periode van de arbeidsintensieve wederopbouw meer dan veertig winkeltjes. Onvoorstelbaar hè", vertelt Ad Schenk van de organisatie.

1 dag geleden