Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gewonde bij botsing auto’s Heinkenszand

Gewonde bij botsing auto’s Heinkenszand

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding op een kruising in Heinkenszand is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Twee auto’s raakten beschadigd.

De voertuigen kwamen omstreeks 8.25 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Boerendijk, Noordlandseweg en Stelledijk in Heinkenszand. Ambulancemedewerkers controleerden de betrokkenen en namen uiteindelijk één van hen mee naar het ziekenhuis.

Bij de botsing liepen beide voertuigen schade op. Eén van de wagens had schade aan de voorzijde, de andere auto raakte beschadigd aan de rechterkant. Onder meer het achterwiel liep schade op. Omdat de auto’s niet meer konden rijden, is een takelbedrijf ter plekke gekomen om de voertuigen weg te slepen. Vanwege de aanrijding moest het verkeer tijdelijk worden omgeleid. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.

Meer uit Beveland

Kruispunt Stenevate in Heinkenszand weer open

HEINKENSZAND - Vanaf vrijdagmiddag 25 november is het kruispunt Platewegje - Stenevate in Heinkenszand weer geopend. Dit is een week eerder dan de planning was. 

2 uur geleden
Lisette Jacobs: ‘Het voelt voor mij niet als werken’

MIDDELBURG - Ze is typisch zo´n geval van jong geleerd, oud gedaan. De liefde voor dans zat er bij de Middelburgse Lisette Jacobs (28) al vroeg in. Als zesjarig meisje begon ze en inmiddels heeft ze op een gezonde manier van haar danspassie haar leven kunnen maken. Lisettes familie en vrienden hebben haar altijd gesteund in de keuze om het danspad op te gaan; lonkend lachte het haar toe, vrij van obstakels. Haar eigen inzet om te slagen in haar opzet, was en is honderd procent. Als oprichtster en eigenaresse van Dansschool Danzette is de diversiteit in haar werk groot en daar geniet ze van. ´Het voelt voor mij niet als werken, het is veelomvattender dan dat.´

5 uur geleden
Paradepaardje in aantocht langs de A58 bij Goes

GOES - In de Anthony Fokkerstraat in Goes zijn de werkzaamheden begonnen om de omgeving aan te passen op de ontwikkeling van Bedrijvenpark Deltaweg.

1 dag geleden
Weerbericht: Zaterdag wordt beste dag van weekeinde

GOES - Voor dit weekeinde is de weersverwachting heel anders dan voor afgelopen week. ‘Zowel in de nacht als overdag is het duidelijk boven nul en vooral op zondag valt op veel plaatsen regen’, aldus weerbureau Weeronline. ‘De temperatuur loopt zaterdag op naar een graad of 10. Zondag is het maximaal 8 of 9 graden.’

1 dag geleden
25 Oekraïense vluchtelingen in Vliethoeve Kortgene

KORTGENE - 25 vluchtelingen uit Oekraïne krijgen woonruimte in de voormalige jeugdzorginstelling de Vliethoeve in Kortgene.  

2 dagen geleden
Adrz specialiseert zorg aan jonge mensen met kanker

GOES - Ziekenhuis Adrz biedt sinds deze week officieel specifieke zorg voor jonge mensen met de diagnose kanker.

2 dagen geleden
Gemeentehuis Borsele kleurt oranje tegen geweld tegen vrouwen

HEINKENSZAND - Van vrijdag (25 november) tot en met 10 december wordt er wereldwijd aandacht besteed aan Orange The World, een internationale campagne tegen Geweld tegen Vrouwen. De gemeente Borsele doet mee aan deze actie door het gemeentehuis in deze periode oranje te verlichten. 

2 dagen geleden