Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Getuigen en beelden gezocht van forse mishandeling na Trekkertrekfestival

Getuigen en beelden gezocht van forse mishandeling na Trekkertrekfestival

OUD-VOSSEMEER - De recherche is op zoek naar getuigen en beelden van de mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond na afloop van het Trekkertrekfestival in Oud-Vossemeer.

Een 29-jarige man uit Sint-Annaland werd omstreeks 01.00 uur meerdere keren geschopt en geslagen. Daardoor raakte hij bewusteloos en liep flinke verwondingen op. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Hij heeft tegenover de politie verklaard dat hij samen met zijn huidige vriendin na afloop van het het Trekkertrekfestival het terrein afliep. Bij de controleposten zag hij zijn ex en haar huidige vriend staan. Er ontstond een worsteling tussen beide vrouwen, die daardoor beide op de grond belandden. Het slachtoffer haalde hen uit elkaar en liep vervolgens samen met zijn vriendin naar de auto. Op dat moment ging bij hem het licht uit. Volgens zijn vrienden werd hij op dat moment door drie mannen geslagen en geschopt.

De 29-jarige man uit Sint-Annaland kwam pas weer bij in de ambulance. In het ziekenhuis bleek dat zijn neus en oogkas gebroken waren. Verder zit zijn linkeroog dicht en doet zijn kaak veel pijn. Hij kan daardoor zijn boerderijwerkzaamheden niet uitvoeren. 

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer uit Tholen

Botsing tussen auto en fietser in Sint-Annaland, één lichtgewonde

SINT-ANNALAND - Een fietser is vanmiddag lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Sint-Annaland. Het ongeluk gebeurde op de Langeweg. Volgens de politie kwamen de fietser en de automobilist door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. 

14 uur geleden
Het pijnverhaal van Anita van Zielst: 'Wanhoop niet, wanhoop nooit'

(Advertorial) - Medio oktober 2023 zat ik zomaar wat te scrollen op Facebook, toen ik een bericht voorbij zag komen over een multidisciplinaire behandeling van chronische pijnklachten. En over het aanpakken van het probleem bij de bron, in plaats van alleen het wegpoetsen van de klachten. Vervolgens las ik: "En dat doen we bij Ayo Care net een tikkie anders dan je gewend bent."

16 uur geleden
Scooterrijder gewond naar ziekenhuis na botsing met auto in Poortvliet

POORTVLIET - Een scooterrijder is gisteravond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Paasdijkweg met de Paasdijkstraat in Poortvliet. De scooter werd in de omgeving gestald en het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

21 uur geleden
Sporten en geloof: Athletes in Action terug van weggeweest [FOTOALBUM]

THOLEN - Na zes jaar van afwezigheid was het afgelopen week weer tijd voor Athletes in Action (AIA). Georganiseerd door een negen koppige vriendengroep konden kinderen een week lang sporten op de Oesterputten. De organisatie Athletes in Action gebruikt sport als verbintenis om het evangelie van Jezus Christus te verspreiden. "Met elke dag een opkomst van meer dan veertig kinderen tijdens het dagprogramma en twintig tijdens het avondprogramma voor de oudere jeugd kijken we terug op een geslaagde week", aldus Marieke Priem, een van de organisatoren. 

1 dag geleden
Vrouwenvereniging Sint Philipsland viert 90-jarig bestaan met American Party

SINT PHILIPSLAND - In 1930 werd in Den Haag de landelijke Nederlandse Bond voor Plattelandsvrouwen opgericht. Vier jaar later werd de Fluplandse afdeling ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het doel van de bond was het creëren en onderhouden van lokale, regionale en landelijke netwerken van vrouwen met een gemeenschappelijke interesse om de leefomgeving te verbeteren. De kernwaarden verbinding, zingeving en ontwikkeling staan centraal. Later werd de naam veranderd in Vrouwen van Nu, met modernere inzichten en idealen. 

1 dag geleden
Eerste Nederlandse walviskalfje gespot in de Oosterschelde

THOLEN - Afgelopen weekend is het eerste Nederlandse walviskalfje van deze zomer gespot. Het jonge zeezoogdiertje zwemt in de Oosterschelde en heeft de naam Loretta gekregen, vernoemd naar presentatrice en dierenvriend Loretta Schrijver.

2 dagen geleden
Airco en een in hoogte verstelbaar bed voor StaVoord6Huis dankzij Roparungift

SINT-ANNALAND - Negenduizend vijfhonderdzes euro; dat is het bedrag wat het StaVoord6Huis in ontvangst heeft mogen nemen van Stichting Roparun. Het bedrag zal worden ingezet voor een airco-installatie en een in hoogte verstelbaar bed voor de gast. Hoewel de gift afkomstig is van Stichting Roparun, was het de eer aan Rob de Jonge van het Runningteam De Brabantse Wal uit Halsteren om de cheque uit te reiken. 

2 dagen geleden