Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geslaagd? Stuur je foto in naar de Bode!

Geslaagd? Stuur je foto in naar de Bode!

Ben jij geslaagd voor je eindexamen? Van harte gefeliciteerd! Om deze mijlpaal nooit te vergeten, zetten wij geslaagden woensdag in het zonnetje in de Bode. Stuur je foto in en je staat erbij!

Donderdag krijgen de eindexamenkandidaten de uitslag. Ben jij geslaagd en wil je stralen in de Bevelandse Bode? Stuur dan vóór maandag 14 juni een vrolijke foto van jezelf in met daarbij je naam, leeftijd, woonplaats, naam van je school en studierichting. De foto kun je sturen via www.internetbode.nl/geslaagd.

Natuurlijk mogen ook trotse ouders en grootouders meedoen en foto’s van geslaagden insturen!

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Vlaketunnel dicht voor oefening en onderhoud

VLAKE - Hulpdiensten houden dinsdag in de Vlaketunnel een veiligheidsoefening. Daarom is de tunnel tussen 21.00 en 5.00 uur afgesloten voor het verkeer. Vanwege onderhoudswerk is de Vlaketunnel ook dicht van maandag 21.00 tot dinsdag 5.00 uur. Er geldt beide keren een omleiding via de N289.

1 uur geleden
Dorpshuis in Kattendijke zoekt nieuwe beheerder / exploitant

KATTENDIJKE - Per 1 oktober aanstaande stopt de huidige beheerder met de exploitatie van dorpshuis ’t Katshuis in Kattendijke.

3 uur geleden
Jan Willem Vermeulen: ‘Als brandonderzoeker zie je de schade pas écht goed’

Wie zijn de Zeeuwen die onze provincie veilig maken? In samenwerking met Veiligheidsregio Zeeland brengt Weekblad de Bode in deze nieuwe rubriek verhalen van deze Zeeuwen. Wat doen ze en waarom? Ook geven ze veiligheidstips. In dit eerste deel: brandonderzoeker Jan Willem Vermeulen.

4 uur geleden
‘We gaan een leuke tijd tegemoet’

GOES – Maaike de Wit is verkozen tot de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Goes.

4 uur geleden
Meld je aan voor de Dag van het landschapspark op zaterdag 3 juli

BORSSELE - Op deze Dag van het Landschapspark geniet jong en oud van activiteiten op diverse locaties in de gemeente Borsele. Zo is er een ‘Toer de Borselse Boer’ met agrarische fietstocht en streekproeverij.

4 uur geleden
Roze Zaterdag 2023 komt naar Goes

GOES - Roze Zaterdag 2023 vindt plaats in Goes. Dat heeft Stichting Roze Zaterdagen Nederland zaterdag bekendgemaakt. Het is voor de eerste keer dat de oudste Pride van Nederland neerstrijkt in de provincie Zeeland.

8 uur geleden
Dronken man (61) kruipt achter stuur nadat hij uit restaurant was verwijderd in Goes

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 61-jarige Amsterdammer aangehouden op de Korte Kerkstraat in Goes omdat hij dronken in zijn auto reed. De man was even daarvoor uit een restaurant verwijderd. Hij had zich daar vervelend gedragen. 

1 dag geleden