Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geslaagd! Demissionair onderwijsminister Arie Slob op bezoek bij Roos Bimmel in Domburg

Geslaagd! Demissionair onderwijsminister Arie Slob op bezoek bij Roos Bimmel in Domburg

DOMBURG - Roos Bimmel uit Domburg kreeg donderdag de verrassing van haar leven, toen demissionair onderwijsminister Arie Slob opeens voor de deur stond met een taart, om haar te feliciteren met haar diploma. ‘Mijn ouders waren op de hoogte van zijn komst, maar ze hadden het mij niet verteld. Het was écht een grote verrassing. Super!”

Roos slaagde aan de SSG Nehalennia Kruisweg voor het vmbo. Na de zomervakantie gaat ze op dezelfde school verder met de havo, op de locatie Breeweg. Ze is enorm opgelucht dat ze geslaagd is. Ze kan nu weer lekker vooruitkijken. Dat Arie Slob opeens voor de deur stond was niet alleen een verrassing; het was ook best spannend. Roos: “het ging zo snel allemaal. Hij was bijna een uur bij ons in de tuin, maar door de hectiek van de aanwezige media heb ik niet echt opgeslagen waar we het allemaal over hebben gehad. Maar het was wel leuk. Kort voor de examens sprak ik samen met andere leerlingen ook al met hem, via een videoverbinding. Dat ging over examen doen in coronatijd. We kenden elkaar dus wel al een klein beetje.”

Echt feest heeft Roos nog niet gevierd. “Dat komt later wel. Veel van mijn schoolvriendinnen wonen in Middelburg. We regelen nog wel wat.” Lekker vakantievieren dan? “Ook dát komt later nog wel. Ik ga nu eerst maar eens een zomer werken. Ik werk in een winkel van Bomont. Voor mij nog even geen luieren en feesten dus. Maar reken maar dat ik blij ben!”

Meer uit Middelburg

Guillermo van Pamelen 6e op het WK karten in Portugal

MIDDELBURG - De Middelburgse karter Guillermo van Pamelen is afgelopen week 6e geworden bij het Wereldkampioenschap Karten in Portugal. In het Portugese Viana do Castelo waren 138 rijders uit 17 verschillende landen aanwezig om te strijden voor de wereldtitel. In acht voorrondes konden de rijders punten verzamelen om zich uiteindelijk te plaatsen voor de twee halve finales (de beste 64 rijders) en de finale (de beste 32 rijders).

9 uur geleden
Expositie schilderijen

AAGTEKERKE - Van 3 tot en met 13 augustus exposeert Ineke Koole met haar werk in Galerie BANK Aagtekerke.

10 uur geleden
Snuffelmarkt Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdag 13 augustus is er weer de snuffelmarkt op de Markt in Middelburg. 

10 uur geleden
Derde zomeravondconcert op stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Op zaterdag 13 augustus geeft stadsbeiaardier David van der Vlies het 3e zomeravondconcert op het stadhuiscarillon van Veere. Het concert is vanaf 19uur live te volgen in een mooie luistertuin.

12 uur geleden
Standwerkersconcours tijdens ‘Dolle Donderdag’ in Middelburg

MIDDELBURG - Op donderdag 11 augustus wordt in de Lange Delft weer het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden. Zo’n vijfentwintig standwerkers gaan de strijd aan om te bepalen wie de beste standwerker is. Het spektakel begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

13 uur geleden
Wilma Atsma nieuwe interim gemeentesecretaris gemeente Veere

DOMBURG - Vanaf 9 augustus zal Wilma Atsma starten bij de gemeente Veere als interim gemeentesecretaris. Zij volgt de onlangs gestopte Peter Brakman op.

1 dag geleden
Slaapstrandhuisjes in Veere voor vluchtelingen

VEERE - Op het voormalig voetbalveld aan de Veerseweg in de stad Veere worden er in oktober zes slaapstrandhuisjes geplaatst. De strandhuisjes worden gebruikt voor de huisvesting van Oekraïense vluchtelingen.

1 dag geleden