Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Genieten van Kunst aan de Kust

Genieten van Kunst aan de Kust

ZOUTELANDE - Genieten van Kunst in combinatie met genieten van de Kust. Het kan allemaal in Zoutelande, Meliskerke en omgeving, want ook dit jaar is er vol enthousiasme een nieuwe kunstroute uitgezet met een zo breed mogelijk en gevarieerd programma. In het dorpen Zoutelande, Meliskerke en Biggekerke geven verschillende kunstenaars verdeeld over een breed scala aan kunst, acte de présence.

Dit jaar was de commissie Kunst aan de Kust uitermate verrast door de diversiteit aan kunst die hen spontaan aangeboden werd. Met veel enthousiasme is de route samengesteld, waarbij niet enkel kunst te bezichtigen is, maar waar men ook actief kan deelnemen aan het zelf maken van kunst. De deelnemers en de route staan uitgebreid beschreven in het boekje van het evenement, en op de website van de organisatie.

Wanneer en tijden
Donderdag 18 augustus 2022 van 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 19 augustus 2022 van 11.00 - 17.00 uur
Zaterdag 20 augustus 2022 van 11.00 - 17.00 uur.

Meer uit Middelburg

Veel activiteiten in Zeeuwse Week van de Veiligheid

In de Zeeuwse Week van de Veiligheid, van maandag 10 tot en met zondag 16 oktober, zijn er allerlei activiteiten voor jong en ouder, verspreid over de provincie. 

8 uur geleden
Leerling gewond in school Middelburg

MIDDELBURG - Op de CSW-vestiging Van de Perre in Middelburg is rond het middaguur een leerling gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

15 uur geleden
Open Avond: Middelburgse brandweerposten zoeken nieuwe vrijwilligers

MIDDELBURG - De brandweerpost President Rooseveltlaan en brandweerpost Stromenweg in Middelburg zijn op zoek naar nieuwe (vrijwillige) collega’s.

18 uur geleden
Kinderen ontbijten met locoburgemeester in stadskantoor

MIDDELBURG - Op donderdag 6 oktober ontbijten leerlingen uit de groepen 6 en 7 van obs Het Element samen met locoburgemeester Jeroen Louws. Het ontbijt begint om 8.30 uur in het stadskantoor. Wijkwethouder Willemien Treurniet (Dauwendaele) schuift ook aan.

1 dag geleden
Winkelcentrum TREF Middelburg ontvangt BREEAM-NL Excellent certificaat

MIDDELBURG - A.S.R. real estate ontving recent het BREEAM-NL In-Use Excellent certificaat voor winkelcentrum TREF in Middelburg. Een uitzonderlijke prestatie omdat het winkelcentrum gebouwd werd in de jaren ’70. Het winkelcentrum werd vorig jaar opgeleverd na een grondige herontwikkeling en verduurzamingsslag. Dankzij diverse duurzaamheidsmaatregelen werd de energievraag met 60% verlaagd van 345 naar 138 kWh per vierkante meter. Een belangrijke stap richting Paris Proof. 

2 dagen geleden
Werkzaamheden bij Woonboulevard Middelburg voor meer veiligheid

MIDDELBURG - In de komende weken worden er werkzaamheden uitgevoerd op en rondom Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ De aannemer (BAM Infra) van Gemeente Middelburg gaat de werkzaamheden uitvoeren vanaf donderdag 6 oktober t/m woensdag 19 oktober 2022.

2 dagen geleden
Aangespoelde vinvis geborgen, veel toeschouwers

WESTKAPELLE – Momenteel wordt de vinvis die gisteren aanspoelde op de Zeedijk van Westkapelle geborgen. De berging trekt veel bekijks.

3 dagen geleden