Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Genieten op Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg

Genieten op Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg

MIDDELBURG - Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg is een prachtige golfbaan in het hart van het mooie Zeeland. De golfbaan kun je gerust uitdagend noemen, met veel waterpartijen en afwisselende holes die mooi passen bij de omgeving.

 

Naast een baan van 9 holes heeft de Zeeuwsche ook een par-3 baan die ook toegankelijk is voor golfers zonder baanpermissie. De baan, die is ontworpen door golfbaanarchitect Bruno Steensels heeft uitstekende greens. De Zeeuwsche is voor alle golfers absoluut de moeite waard om te bezoeken. Golfbaan De Zeeuwsche heeft een unieke driving range waar je de ballen het water in slaat en een putting green waar je in alle rust kunt oefenen.

Clubhuis en Lidmaatschappen
Het clubhuis is de kers op de spreekwoordelijke taart. Het uitzicht over de baan is prachtig. Je kunt er het hele jaar door van genieten. Of je nu golfer bent of niet: je bent van harte welkom voor een kop koffie, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijke dagschotel. De Zeeuwsche organiseert regelmatig activiteiten, voor zowel leden als niet-leden. De Zeeuwsche heeft diverse lidmaatschappen waaruit je kunt kiezen. Er is een Par -3 lidmaatschap, een 9 holes en een 18 holes lidmaatschap. Verder zijn er diverse bedrijfs- en jeugdlidmaatschappen, waarover je alles kunt lezen op de website van De Zeeuwsche. Gastspelers zijn natuurlijk ook welkom. Materiaal kan desgewenst gehuurd worden. Voor bedrijven doet de Zeeuwsche graag iets extra’s. Informeer er gerust naar, als je er meer over wilt weten!

Footgolf
Sinds vorig jaar heeft Zeeland er een mooie sportieve aanwinst bij: de par 3 baan van De Zeeuwsche is de enige baan in de provincie waar FootGolf gespeeld kan worden! Footgolf, een verrassend leuke en aantrekkelijke combinatie van voetbal en golf, is geweldig om een keer uit te proberen met vrienden, familie of collega’s. Bij FootGolf is het de bedoeling dat je de bal met zo min mogelijk trappen in de (g)hole ziet te krijgen. Makkelijk is het niet altijd, maar iedereen kan het, ook al om oud-profvoetballer Edwin Gorter de bezoekers bij De Zeeuwsche begeleidt. Hij weet wel hoe je de bal goed kunt raken!

Goed om te weten
FootGolfen is mogelijk van vrijdag tot en met zondagmiddag vanaf 15 uur. Een ronde van 9 holes duurt gemiddeld 1 uur en een ronde van 18 holes gemiddeld 2 uur. Reserveren kan via de website www.dezeeuwsche.nl.  Het grote voordeel voor de leden van de Zeeuwsche is dat ze ook de mogelijkheid hebben om op de banen van Golfcentrum Roosendaal en Golfcentrum Dongen mogen spelen. Doordeweeks gratis en in het weekend tegen bijbetaling van een tientje.

Golfcentrum Roosendaal is een leuke technische 9-holes baan en voorzien van een indoor golfcentrum en bovendien een overdekte Top Tracer drivingrange. Binnen is een fantastische 9-holes puttinggreen met natuurlijke glooiing, vier Fullswing Golf Simulatoren, een golfshop en een bar met zitjes en muziek. Iedereen kan hier heel de winter warm en droog trainen en serieus golfen.

Golfcentrum Dongen is een zeer complete golfbaan waarbij plezier en Brabantse gezelligheid voorop staan. Ook in Dongen een par-3 baan en drivingrange die een toegevoegde waarde zijn voor de golfer. Deze golfbaan staat al jaar en dag in de top 10 van Leading Courses wat betreft gastvrijheid en goede prijs-kwaliteitverhouding.[n]

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Botsing tussen scooter en fietser bij Nieuw-en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een scooterrijder en een fietser zijn vrijdag bij Nieuw-en Sint Joosland tegen elkaar gebotst. Bij het ongeluk moest één persoon naar het ziekenhuis worden gebracht.

9 uur geleden
Programmabegroting gemeente Veere 2022: fors investeren in leefbaarheid

DOMBURG - Gemeente Veere heeft deze week de Programmabegroting voor 2022 gepubliceerd. De gemeente heeft een groot aantal maatregelen genomen om ‘het mooie van Veere te behouden en te versterken’. 

13 uur geleden
Interview Annejet van der Zijl in Grote Kerk Veere

VEERE - In de eerste editie van Literair Gesprek in de Grote Kerk gaat journalist Jan van Damme in gesprek met auteur Annejet van der Zijl over haar nieuwe historische roman Fortuna’s kinderen. De avond vindt plaats op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur. Tickets (€ 15,-) zijn te koop in De Drvkkery en via de websites van De Drvkkery en de Grote Kerk Veere.

14 uur geleden
Nieuw elan voor NS-Station Middelburg?

MIDDELBURG - Er zijn een paar van die gebouwen in Middelburg, die een beetje van iedereen zijn. Het treinstation, dat al in 1872 in gebruik werd genomen, is ook zo’n gebouw. Mensen vinden er iets van. Ze vinden vooral dat er iets aan moet gebeuren. Er is een hele waslijst aan problemen en aandachtspunten, van wateroverlast in de voetgangerstunnel tot de verpaupering van het gebouw zelf.

15 uur geleden
VVD Middelburg kiest Wilfried Boonman als lijsttrekker

MIDDELBURG - Wilfried Boonman wordt de lijsttrekker voor de Middelburgse VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Dat hebben de leden van de VVD Middelburg tijdens de ledenvergadering besloten.

15 uur geleden
Fietsster gewond bij ongeval in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een ongeval in Middelburg is vanmorgen een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer kwam vermoedelijk in botsing met een automobilist.

1 dag geleden
Carillon Veere luidt de Nacht van de Nacht in

VEERE - Op zaterdagavond 30 oktober klinkt het nummer ‘Mag het licht uit’ van De Dijk vanaf het carillon op het stadhuis aan de Markt in Veere. De gemeente Veere doet mee aan de landelijke actie waarbij beiaardiers uit het land tegelijkertijd de Nacht van de Nacht inluiden.

1 dag geleden