Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Genieten op Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg

Genieten op Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg

MIDDELBURG - Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg is een prachtige golfbaan in het hart van het mooie Zeeland. De golfbaan kun je gerust uitdagend noemen, met veel waterpartijen en afwisselende holes die mooi passen bij de omgeving.

 

Naast een baan van 9 holes heeft de Zeeuwsche ook een par-3 baan die ook toegankelijk is voor golfers zonder baanpermissie. De baan, die is ontworpen door golfbaanarchitect Bruno Steensels heeft uitstekende greens. De Zeeuwsche is voor alle golfers absoluut de moeite waard om te bezoeken. Golfbaan De Zeeuwsche heeft een unieke driving range waar je de ballen het water in slaat en een putting green waar je in alle rust kunt oefenen.

Clubhuis en Lidmaatschappen
Het clubhuis is de kers op de spreekwoordelijke taart. Het uitzicht over de baan is prachtig. Je kunt er het hele jaar door van genieten. Of je nu golfer bent of niet: je bent van harte welkom voor een kop koffie, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijke dagschotel. De Zeeuwsche organiseert regelmatig activiteiten, voor zowel leden als niet-leden. De Zeeuwsche heeft diverse lidmaatschappen waaruit je kunt kiezen. Er is een Par -3 lidmaatschap, een 9 holes en een 18 holes lidmaatschap. Verder zijn er diverse bedrijfs- en jeugdlidmaatschappen, waarover je alles kunt lezen op de website van De Zeeuwsche. Gastspelers zijn natuurlijk ook welkom. Materiaal kan desgewenst gehuurd worden. Voor bedrijven doet de Zeeuwsche graag iets extra’s. Informeer er gerust naar, als je er meer over wilt weten!

Footgolf
Sinds vorig jaar heeft Zeeland er een mooie sportieve aanwinst bij: de par 3 baan van De Zeeuwsche is de enige baan in de provincie waar FootGolf gespeeld kan worden! Footgolf, een verrassend leuke en aantrekkelijke combinatie van voetbal en golf, is geweldig om een keer uit te proberen met vrienden, familie of collega’s. Bij FootGolf is het de bedoeling dat je de bal met zo min mogelijk trappen in de (g)hole ziet te krijgen. Makkelijk is het niet altijd, maar iedereen kan het, ook al om oud-profvoetballer Edwin Gorter de bezoekers bij De Zeeuwsche begeleidt. Hij weet wel hoe je de bal goed kunt raken!

Goed om te weten
FootGolfen is mogelijk van vrijdag tot en met zondagmiddag vanaf 15 uur. Een ronde van 9 holes duurt gemiddeld 1 uur en een ronde van 18 holes gemiddeld 2 uur. Reserveren kan via de website www.dezeeuwsche.nl.  Het grote voordeel voor de leden van de Zeeuwsche is dat ze ook de mogelijkheid hebben om op de banen van Golfcentrum Roosendaal en Golfcentrum Dongen mogen spelen. Doordeweeks gratis en in het weekend tegen bijbetaling van een tientje.

Golfcentrum Roosendaal is een leuke technische 9-holes baan en voorzien van een indoor golfcentrum en bovendien een overdekte Top Tracer drivingrange. Binnen is een fantastische 9-holes puttinggreen met natuurlijke glooiing, vier Fullswing Golf Simulatoren, een golfshop en een bar met zitjes en muziek. Iedereen kan hier heel de winter warm en droog trainen en serieus golfen.

Golfcentrum Dongen is een zeer complete golfbaan waarbij plezier en Brabantse gezelligheid voorop staan. Ook in Dongen een par-3 baan en drivingrange die een toegevoegde waarde zijn voor de golfer. Deze golfbaan staat al jaar en dag in de top 10 van Leading Courses wat betreft gastvrijheid en goede prijs-kwaliteitverhouding.[n]

Meer uit Middelburg

Long stories, short films terug op ruiten van de Lange Noordstraat

MIDDELBURG - Jarenlang toonde RuimteCAESUUR in de Lange Noordstraat in Middelburg, in de donkere maanden rondom de jaarwisseling, door videoprojecties het programma 'dichters op de ruit', gecureerd door de dichter F. van Dixhoorn. Vanaf december 2021 is de traditie weer opgepakt. Ook dit jaar is er weer een programma, met videos op ruiten in de Lange Noordstraat.

9 uur geleden
Zeeuws schrijversduo in de prijzen bij landelijke schrijfwedstrijd

RIJEN - Op zaterdag 3 december werd in Rijen de uitslag van de Waterloper bekendgemaakt. De Waterloper is een themaverhalenwedstrijd in de genres fantasy, horror en sciencefiction voor maximaal 10.000 woorden. Dit was de vijfde editie, met zeventig inzendingen: een record, nooit eerder deden er zoveel verhalen mee. Heleen van den Hooven uit Vlissingen werd tweede, met het verhaal 'Schaduwwerker'. Zij veroverde, samen met Marielja de Geus uit Middelburg, ook de derde podiumplaats, met wie ze het verhaal 'Tess' zeewier' schreef.

10 uur geleden
Domburgse ondernemers stemmen ruim voor oprichting BIZ

DOMBURG - De afgelopen twee weken konden de ondernemers uit Domburg hun stem uitbrengen met betrekking tot de Bedrijven Investering Zone (BIZ). Onder toezicht van de gemeente vond de stemming plaats om het formele draagvlak te peilen. Op vrijdag 1 december heeft wethouder de Visser bekend gemaakt dat een ruime meerderheid van de ondernemers vóór de oprichting van de BIZ Domburg heeft gestemd.

12 uur geleden
Stichting Petra organiseert weer een Kerstbenefietconcert

MIDDELBURG - Op zondagmiddag 17 december 2023 organiseert Stichting Petra organiseert weer een Kerstbenefietconcert in de Hoeksteen, aan de Roozenburglaan in Middelburg.

13 uur geleden
Auto belandt in sloot bij botsing op de Prelaatweg in Aagtekerke

AAGTEKERKE- Bij een botsing tussen twee personenauto's op de Prelaatweg is zondagmiddag een auto in de sloot beland. Eén bestuurder is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.  De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

13 uur geleden
Aftellen tot Kerstmis: adventstoer gelanceerd in Middelburg Winterstad

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdag de zogenoemde Advent Visual Art Tour gelanceerd. De toer, waarbij in de maand december iedere dag een nieuw scherm met videokunst wordt geopend, maakt deel uit van Middelburg Winterstad.

20 uur geleden
Kerst in De Oostkerk

MIDDELBURG - Oost, west… Kerst op zijn best in de Oostkerk! Ook in de decembermaand is er genoeg te beleven in de Cultuurkoepel van Middelburg. In het weekend van 16 & 17 december staan Wibi Soerjadi en Cor Bakker met een kerstconcert in de kerk. De vrijdag daarop is er een X-MAS SING ALONG onder leiding van The Kickz. Op 15 december staat Dutch Baroque in de Oostkerk met het programma Magnificat anima mea Dominum. 

1 dag geleden