Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gemeente Tholen sluit twee panden na aantreffen drugs

Gemeente Tholen sluit twee panden na aantreffen drugs

THOLEN - De gemeente Tholen sluit twee panden waar in november vorig jaar drugs werd aangetroffen. Het gaat om panden in Sint-Maartensdijk en Tholen. 

Op 19 november deed de politie een inval in een pand aan de Markt 46 in Sint-Maartensdijk. Tijdens deze inval werd geconstateerd dat er een professionele hennepkwekerij in werking was. Er werden 422 hennepplanten aangetroffen. Drie dagen eerder werd bij een inval in een woning aan de Oudelandsedijk 2e in Tholen een handelshoeveelheid softdrugs aangetroffen. Hier werd circa 1000 gram aan gedroogde hennep en hennepresten gevonden.

Burgemeester Ger van de Velde-de Wilde heeft op basis van het zogeheten Damoclesbeleid besloten om beide panden voor de duur van zes maanden te sluiten. De sluiting is ingegaan op 16 januari jongstleden. Het Damoclesbeleid is gericht op het tegengaan van de drugshandel. Op basis van dit beleid is een burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal. Er moet dan wel duidelijk zijn dat in het betreffende pand handel in drugs plaatsvond.

Meer uit Tholen

Botsing tussen twee auto's op de Hikseweg zorgde tijdelijk voor verkeershinder

OUD-VOSSEMEER - Twee personenauto's zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Hikseweg met de Kreekweg. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de inzittenden behandeld. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

11 uur geleden
Alle informatie over avondvierdaagse Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Van maandag 3 tot en met 6 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met muziekvereniging Euterpe de avondvierdaagse in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse.

14 uur geleden
Zeker één gewonde en een grote ravage na ongeluk op de Oud Vossemeersedijk

THOLEN - Bij een ongeluk op de kruising van de Oud Vossemeersedijk en de Welgelegen is zaterdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt. Dit gebeurde bij een botsing tussen een personenauto en een bestelbusje. Meerdere hulpdiensten zijn aanwezig. Het ongeluk veroorzaakte een grote ravage waardoor de weg is afgesloten totdat dit opgeruimd kan worden.

15 uur geleden
Dit kun je zaterdag verwachten van het Thools Muziekfestival in Smerdiek

SINT-MAARTENSDIJK - Liefhebbers van blaas- en slagwerkmuziek: opgelet! De vijf muziekverenigingen op Tholen organiseren zaterdagmiddag het Thools Muziekfestival op de Markt in Sint-Maartensdijk. Het festival bestaat uit zes concerten en duurt van 14.00 tot 18.30 uur.

1 dag geleden
Kruispunt Nieuwe Postweg (N286) hele weekend dicht door werkzaamheden

THOLEN - Het kruispunt van de Reimerswaalseweg met de Nieuwe Postweg (N286) in Tholen is het hele weekend niet bereikbaar. Een aannemer voert in opdracht van de Provincie Zeeland werkzaamheden uit. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van gele omleidingsborden.

1 dag geleden
Flinke onweersbuien en kans op hagel: Code geel voor vrijdag én zaterdag

ZEELAND - Het KNMI waarschuwt voor hevige onweersbuien die vrijdag en zaterdag over het land trekken. Hierbij kan veel regen vallen en mogelijk ook hagel. Vanaf vrijdagmiddag is daarom code geel van kracht door het hele land.

2 dagen geleden
Brullende vrachtwagens voor mensen met beperking tijdens 19e Truckersrit

THOLEN - Op zaterdag 25 mei zal de 19e Truckersrit worden gereden over het eiland Tholen. Tijdens deze rit worden mensen met een beperking in het zonnetje gezet. De rit start bij DAC de Schutse te Oud-Vossemeer rond 12.00 uur. Vrachtwagens staan geparkeerd in de Gankelweg en op de Vogelsangsedijk zodat de wegen toegankelijk blijven voor verkeer. 

2 dagen geleden