Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geldmaatwinkels openen deuren voor vragen over geld

Geldmaatwinkels openen deuren voor vragen over geld

MIDDELBURG - In de Week van het Geld van 27 t/m 31 maart opent Geldmaat de deuren van haar 16 Geldmaatwinkels voor iedereen die vragen heeft over contant geld of geldautomaten. Medewerkers van Geldmaat zijn op één dag in deze week in de winkel aanwezig van 13.30 tot 16.30 uur. Normaal is er geen personeel.

In de winkels staan automaten voor het opnemen en storten van biljetten, het storten van munten en sealbagautomaten voor het zakelijk storten. Ook staan er in een aantal winkels automaten voor het opnemen van muntgeld. Geld opnemen en storten is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor mensen die niet zo mobiel zijn of niet goed (Nederlands) kunnen lezen. Of de automaat niet zo vaak gebruiken.

Vragen
Iedereen kan tijdens de Week van het Geld met vragen binnenlopen bij de Geldmaatwinkels. Voor kinderen ligt er een stripboek klaar waarin ze worden meegenomen in de wondere wereld achter de geldmaten. Of je contant geld elke dag gebruikt of maar heel af en toe; Geldmaat zorgt ervoor dat het voor iedereen beschikbaar is. In Nederland zijn er 3850 geldmaten waar je biljetten kunt opnemen. Je vindt ze buiten in een gevel, maar ook binnen. Bij supermarkten en boekwinkels. Soms is er ook assistentie mogelijk. Kijk voor een locatie in de buurt op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Middelburg
In Middelburg staat het team van Geldmaat voor iedereen klaar op donderdag 30 maart 2023.

Meer uit Middelburg

Keramiek en beeldhouwen bij Kunst- en Cultuurroute

MIDDELBURG - Zondag 2 april biedt de route tussen 13.00 en 17.00 uur tal van interessante exposities en tentoonstellingen. Wandel langs de 35 deelnemende ateliers en galeries en u zult aangenaam verrast worden door hun gevarieerde aanbod. 

15 uur geleden
Wisseling in fractie CDA Middelburg

MIDDELBURG - Ronny Theune (Arnemuiden) wordt op 13 april geïnstalleerd als raadslid voor het CDA in Middelburg. Hij neemt de plek in van Simon Beijer, die vanwege privé omstandigheden besloten heeft het raadswerk neer te leggen.

1 dag geleden
Een kleine Grote Kerk voor Veerse eenden

VEERE - Het team van Zeeuws Werk heeft een eendenplateau naar model van de Grote Kerk in Veere ontworpen en gemaakt. Een bijzondere klus, die werd gesteund door de stadsraad van Veere, op basis van een particulier initiatief (een wens van een overleden man). 

1 dag geleden
Cantatedienst met muziek Mattheus Passion in Zoutelande

ZOUTELANDE - Op zondagavond 2 april is er in de Catharinakerk van Zoutelande een cantatedienst met delen uit de Mattheus Passion van J.S. Bach. Deze dienst markeert het begin van de Stille Week, voorafgaand aan Pasen. Het is voor veel mensen bij uitstek een tijd van reflectie en inkeer. De muziek van Bach zal daar zeker bij helpen.

2 dagen geleden
Veteraan Thamara Batenburg uit Middelburg is ambassadeur van Veteraan in de klas

MIDDELBURG - Het Nederlands Veteraneninstituut lanceerde deze week. op Wereldverteldag, de campagne ‘Ons verhaal is meer dan een missie’ gericht op het educatief programma Veteraan in de klas. Veteraan Thamara Batenburg (45) uit Middelburg is sinds 2016 gastspreker bij Veteraan in de klas en ambassadeur van het programma.

2 dagen geleden
Staatssecretaris bezoekt archieven MCC

MIDDELBURG - Staatssecretaris van cultuur en media, Gunay Uslu, bezocht op maandag 20 maart 2023 het Zeeuws Archief.

2 dagen geleden
Gemeente Veere verwijdert binnenkort grafstenen van graven met verlopen grafrechten

DOMBURG - Sinds 1998 worden graven op de algemene begraafplaatsen binnen de gemeente Veere voor 20 jaar uitgegeven (Beheersverordening begraafplaatsen Veere 1998). Na deze 20 jaar krijgt de rechthebbende de keuze voorgelegd om de grafrechten te verlengen.

2 dagen geleden