Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geldmaatwinkels openen deuren voor vragen over geld

Geldmaatwinkels openen deuren voor vragen over geld

MIDDELBURG - In de Week van het Geld van 27 t/m 31 maart opent Geldmaat de deuren van haar 16 Geldmaatwinkels voor iedereen die vragen heeft over contant geld of geldautomaten. Medewerkers van Geldmaat zijn op één dag in deze week in de winkel aanwezig van 13.30 tot 16.30 uur. Normaal is er geen personeel.

In de winkels staan automaten voor het opnemen en storten van biljetten, het storten van munten en sealbagautomaten voor het zakelijk storten. Ook staan er in een aantal winkels automaten voor het opnemen van muntgeld. Geld opnemen en storten is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor mensen die niet zo mobiel zijn of niet goed (Nederlands) kunnen lezen. Of de automaat niet zo vaak gebruiken.

Vragen
Iedereen kan tijdens de Week van het Geld met vragen binnenlopen bij de Geldmaatwinkels. Voor kinderen ligt er een stripboek klaar waarin ze worden meegenomen in de wondere wereld achter de geldmaten. Of je contant geld elke dag gebruikt of maar heel af en toe; Geldmaat zorgt ervoor dat het voor iedereen beschikbaar is. In Nederland zijn er 3850 geldmaten waar je biljetten kunt opnemen. Je vindt ze buiten in een gevel, maar ook binnen. Bij supermarkten en boekwinkels. Soms is er ook assistentie mogelijk. Kijk voor een locatie in de buurt op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Middelburg
In Middelburg staat het team van Geldmaat voor iedereen klaar op donderdag 30 maart 2023.

Meer uit Middelburg

Beschonken Arnemuidenaar (38) rijdt met scooter tegen geparkeerde auto aan

ARNEMUIDEN - De politie heeft zaterdagavond een 38-jarige man uit Arnemuiden aangehouden nadat hij een ongeval had veroorzaakt. De man zou mogelijk ook onder invloed hebben gereden.

18 uur geleden
Festival Zeeland Klassiek 2024 vrijdag 28 juni van start

MIDDELBURG - Vanaf vrijdag 28 juni gaan bezoekers van Festival Zeeland Klassiek 2024 tien dagen lang op avontuur in de provincie Zeeland. Met het thema 'Nederlandse kunstenaars op het wereldtoneel' met in de hoofdrol de vrouwelijke componist ontdekken zij bijzondere muzikale vriendschappen tussen befaamde componisten en onze landgenoten.

20 uur geleden
Twee Duitse toeristen slachtoffer steekincident op camping in Vrouwenpolder

VROUWENPOLDER - Beide slachtoffers van het geweldsincident op een camping aan de Vroondijk in Vrouwenpolder zijn afkomstig uit Duitsland. Beide raakten zwaar gewond.

22 uur geleden
Persoon zwaargewond na val van trap in woning aan de Brouwersbuurt

DOMBURG- Een persoon is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een val van een trap in een woning aan de Brouwersbuurt. De hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter, spoedden zich massaal naar het adres. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is hij/zij per ambulance naar het parkeerterrein achter het gemeentehuis gebracht. Hierna is het slachtoffer met de traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

1 dag geleden
Stadstekenklas stelt tentoon in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Op dinsdag 25 juni 2024 aanstaande is er een feestelijke bijeenkomst op de basisschool de Oleanderhof in Arnemuiden. De Stadstekenklas sluit dan het jaar af en hun tekeningen worden tentoongesteld.

1 dag geleden
Zaterdag rijdt er een heel bijzondere brandweerauto door Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdagmorgen wordt met de historische Magirus brandweerauto uit 1931 een rondrit door Middelburg gemaakt. 

2 dagen geleden
Tegelwippen? Bel de TegelTaxi

MIDDELBURG - Vorig jaar won de gemeente Middelburg het Zeeuws Kampioenschap Tegelwippen. Dit jaar wil de gemeente wederom samen met de inwoners de strijd aan gaan en zoveel mogelijk tegels te vervangen door groen. Daarom vraagt de gemeente haar inwoners hun eigen tuintegels te verruilen voor groen.

2 dagen geleden