Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geert van Oorschot gastheer op eerste Popaanzee Kickstart van 2020

Geert van Oorschot gastheer op eerste Popaanzee Kickstart van 2020

GOES - Popaanzee Kickstart vindt dit jaar zowel in Goes als Middelburg plaats.

Het is een ontmoetingsplaats voor jonge muzikanten, die met anderen muziek willen maken.

In Goes biedt ‘t Beest op elke laatste woensdag van de maand een onderkomen aan het initiatief, in Middelburg doet De Spot dat op de derde woensdag van de maand. Er staan instrumenten.

Geert van Oorschot

Kickstart begint dit jaar op woensdag 29 januari in Goes.

Elke aflevering is een meer ervaren muzikant aanwezig om de beginners enigszins wegwijs te maken. In ‘t Beest is Geert van Oorschot te gast. Hij deed in het verleden mee aan Popsport, werd geselecteerd voor een jaar lang coaching bij Popaanzee Gold, stond twee keer in Popronde en is presentator bij onder meer de Zeeuwse Belofte.

Fonds

Popaanzee heeft geld ontvangen van VSBfonds om door te gaan met Kickstart en het uit te breiden naar andere locaties in Zeeland. Meer informatie is te vinden op www.popaanzee.nl.

Meer uit Beveland

Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

10 uur geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

1 dag geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 dag geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

2 dagen geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

2 dagen geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

2 dagen geleden